«Θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε, μία βλακεία είναι!» - Απασφάλισε ο Χρήστος Λούλης για το χώρο του

Δεν μάσησε τα λόγια του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε, μία βλακεία είναι!» - Απασφάλισε ο Χρήστος Λούλης για το χώρο του

Ο πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής και πέρα για πέρα αληθινός Χρήστος Λούλης βρέθηκε στο “The 2Night Show” με το βράδυ της Τρίτης 21/6 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα. Ο ηθοποιός, που τον απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν μέσα από τη σειρά Ψέματα, για την οποία έχει δώσει και spoiler, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει σε ένα μιούζικαλ ενώ αποκάλυψε άγνωστες στιγμές από την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Χρήστου Λούλη

«Είναι όλο αυτό το περιρρέον περιβάλλον ότι θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε και στην ουσία τι είναι; Μια βλακεία είναι» είπε ο Χρήστος Λούλης σχετικά με την παρατήρηση του παρουσιαστή πως πολλοί ηθοποιοί αφού εμφανιστούν στην Επίδαυρο “καβαλάνε το καλάμι”.

«Το δικό μου τίμημα είναι ότι λόγο της δουλειάς είμαι τρομερά παρατηρητικός ακόμα και όταν συμβαίνει κάτι σε μένα ο μισός μου εαυτός βγαίνει και παρατηρεί αυτό που συμβαίνει. Δε ζω τη στιγμή όπως θα έπρεπε. Τον έχω πνίξει κάπως τον Χρήστο μέσα μου λόγω της δουλειάς. Δε ξέρω τι θα μου έλεγε ο εαυτός μου αν μπορούσε να μου πει κάτι, φοβάμαι τι μπορεί να μου έλεγε»

«Αυτό που προσπαθείς πάντα είναι να αποφύγεις τα λάθη του πατέρα σου κάποια λάθη ωστόσο δε μπορείς να τα αποφύγεις… Είσαι ο γιος του πατέρα σου και κάποια πράγματα είναι μέσα σου ακόμα και αν δε το θες… Είτε τους αγαπάς τους γονείς σου όπως εγώ είτε όχι, είναι μέσα σου…» είπε ο Χρήστος Λούλης για τον ρόλο του ως πατέρας.

«Είμαι και σνομπ....»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε πρόσφατα και αποκάλυψε: «Είμαι καλόψυχος και καλόπιστος, θέλω να κάνουμε πλάκα και χιούμορ αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ειλικρινής. Είμαι και σνομπ, είμαι και απόμακρος. Τι να κάνω; Είμαι και αυτό. Μπορεί κάποιος να με βρει σε μια φάση που να μην είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο».

«Καταλαβαίνω δηλαδή πως κάποιος μπορεί να δίνει σε μένα μόνο ένα πράγμα και να το μεγενθύνει. Να πει, «α αυτό είσαι». Τώρα όμως θα δώσουμε σημασία σε ότι ακούγεται για εμάς, Ναταλία;» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης συζητώντας με τη Ναταλία Γερμανού.