«Σε έξι μήνες τα μαζεύω...» - Η Νάνσυ Αλεξιάδη αποκαλύπτει το λόγο που έχει χαθεί από την ελληνική τηλεόραση

Οι δηλώσεις της στο Νίκο Μουτσινά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Σε έξι μήνες τα μαζεύω...» - Η Νάνσυ Αλεξιάδη αποκαλύπτει το λόγο που έχει χαθεί από την ελληνική τηλεόραση

Η Νάνσυ Αλεξιάδη βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 21/6 στο Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε ευρύτερα από το Fame Story, είχε χαθεί τον τελευταίο καιρό και δεν εμφανιζόταν τηλεοπτικά ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές στη ζωή της.

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Αλεξιάδη

«Να τα πω με λίγα λόγια. Έκανα live εμφάνιση στο Ντουμπάι, πριν από τρία χρόνια. Έρχεται κι άλλο. Έρωτας κατακούτελα. Γυρίζω Αθήνα και σε έξι μήνες τα μαζεύω και πάω στο Ντουμπάι για τον έρωτα. Μείναμε εκεί 2,5 χρόνια και στη συνέχεια μετακομίσαμε στην Ισπανία.

Έχουμε πολλά χρόνια να βρεθούμε και πρέπει να στα πω γρήγορα. Είμαστε τώρα στην Ισπανία. Θεωρητικά κι εγώ εκεί είμαι, εκτός από τώρα που είμαι εδώ για κάποιες εμφανίσεις. Μένουμε στο κέντρο στην Βαρκελώνη», είπε η Νάνσυ Αλεξιάδη, η οποία είχε αναβάλλει το γάμο της.

Δείτε εδώ το μονόπετρο με το οποίο της έκανε πρόταση ο σύντροφός της Νάνσυς Αλεξιάδη

Η Νάνσυ Αλεξιάδη μίλησε σήμερα 21/9 στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day». Η ξανθιά τραγουδίστρια που την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως δέχτηκε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο από τον αγαπημένο της, το οποίο το έδειξε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Προσαρμόζομαι στην καινούρια ζωή, μαθαίνοντας ισπανικά. Πηγαινοέρχομαι Ελλάδα – Ισπανία συνέχεια, γιατί εδώ είναι η οικογένειά μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Γνώρισα τον σύντροφό μου στο Ντουμπάι, μέσω κοινών φίλων. Πήγα για να τραγουδήσω για μία προγραμματισμένη εμφάνιση. Μετά από λίγο καιρό, είπαμε να είμαστε μαζί και έμεινα εγώ στο Ντουμπάι. Είμαστε μαζί τρία χρόνια».