«Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και...» - Η Χριστίνα Κοντοβά εξηγεί πώς πήρε η μικρή Έιντα το όνομά της

Οι αναρτήσεις της αγαπημένης σχεδιάστριας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και...» - Η Χριστίνα Κοντοβά εξηγεί πώς πήρε η μικρή Έιντα το όνομά της

Τη Δευτέρα 13/6 πραγματοποιήθηκε τελικά το μυστήριο της βάφτισης της μικρής Έιντας με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου, αφού πήρε μικρή αναβολή. Μεγάλη συγκίνηση επικρατούσε εκείνη τη μέρα και όλοι οι παρευρισκόμενοι - όχι πολλοί, μιας και έγινε σε στενό κύκλο- απόλαυσαν την χαρούμενη μέρα.

Έκτοτε, η μαμά Χριστίνα Κοντοβά έχει δεχθεί πολλές ερωτήσεις για το μυστήριο, όπως είχε συμβεί και όταν ανακοίνωσε την υιοθεσία της μικρής.

Η απάντηση της Χριστίνας Κοντοβά για την ονοματοδοσία της μικρής Έιντας

«Έχω άπειρες ερωτήσεις για το όνομα. Από ότι έχω καταλάβει, ονοματοδοσία κάνει το κράτος και η εκκλησία δίνει την ευχή. Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και η Έιντα ήρθε ήδη από την Ουγκάντα γραμμένη με αυτά τα ονόματα» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Σε άλλη ερώτηση για το όνομα της 4χρονης, η ίδια εξήγησε: «Άμπιγκεϊλ είναι το πρώτο της όνομα, αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Έιντα ειναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνυ Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Έιντα».

Ανάρτηση Κοντοβά για ονοματοδοσία Έιντας

Ανάρτηση Κοντοβά για ονοματοδοσία

«Τι θα μου μείνει άραγε;» - Βαθιά συγκινημένη η Χρηστίδου μετά τη βάφτιση της κόρης της Κοντοβά

Η φιλία της Σίσσυς Χρηστίδου με την Χριστίνα Κοντοβά μετράει χρόνια και μέσα από την τελευταία τους κίνηση επισφράγισαν με έναν ιερό τρόπο το δέσιμο τους. Η παρουσιάστρια θα είναι από εδώ και στο εξής η πνευματική μητέρα της Ada, αφού τη βάφτισε κάνοντας πράξη την επιθυμία της σχεδιάστριας.

Οι δύο γυναίκες ήταν φανερά συγκινημένες καθ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και μετά από την τελευταία φωτογραφία, που δημοσίευσε η Σίσσυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, λαμβάνοντας το άλμπουμ, κάνει φανερό το πόσο πολύ την αγαπάει η βαφτιστήρα της και πως ήδη έχουν μια ξεχωριστή σχέση.

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν… Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου.

Σας ευχαριστούμε όλους… Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές..Θα μαι πάντα εδώ..».

Βάφτιση - Ada