Έγινε επιτέλους η κουμπαριά - Η Σίσσυ Χρηστίδου βάφτισε την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Φωτογραφίες από το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγινε επιτέλους η κουμπαριά - Η Σίσσυ  Χρηστίδου βάφτισε την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά είναι δύο πολύ καλές φίλες, που εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει να δέσουν τα δεσμά της φιλίας του με έναν ακόμη τρόπο, με αυτόν της κουμπαριάς. Δυστυχώς η αρχική βάφτιση της μικρής Ada ακυρώθηκε την πρώτη φορά, προς μεγάλη λύπη της παρουσιάστριας.

Με λίγη υπομονή ωστόσο τα κατάφεραν και τη Δευτέρα 13/6 επανέλαβαν με όλες τις διαδικασίες το μυστήριο. Παρούσα ήταν φυσικά η νονά, υπέρλαμπρη από ευτυχία, φορώντας ένα μακρύ, λευκό φόρεμα. Αφού ολοκληρώθηκε το θρησκευτικό χρέος της, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της τη βαφτιστήρα της.

H Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Πάντα διπλα σου στο δρόμο για το φως…@ckontova σ´αγαπώ», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ βάφτισε την Αίντα

Ο λόγος που αναβλήθηκε η πρώτξ βάφτιση της μικρής

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς την Δευτέρα (6/5) υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλους στο Νυμφαίο της Φλώρινας προκειμένου να βαφτίσουν την αγαπημένη τους κορούλα, Ada. Ωστόσο τα σχέδια δεν πήγαν έτσι όπως το είχαν φανταστεί καθώς το το μυστήριο αναβλήθηκε.

Η αιτία που δεν πραγματοποιήθηκε το μυστήριο είναι διότι η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου από το περασμένο Σάββατο έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Βέβαια, το πάρτι δεν ακυρώθηκε μιας και όλοι οι υπόλοιποι έδωσαν το παρών τους.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει…

Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει.

Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους @sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις».