Camila Cabello - Το νέο της αγόρι είναι κούκλος και ''κλώνος'' του Shawn Mendes

Δείτε τις τρυφερές τους βόλτες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Camila Cabello - Το νέο της αγόρι είναι κούκλος και ''κλώνος'' του Shawn Mendes

Η Camila Cabello φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Shawn Mendes, αφού όπως όλα δείχνουν, ένα νέο αγόρι τής έχει κλέψει την καρδιά. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε κοινή τους βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες και όπως θα παρατηρήσετε, πέρα από εξαιρετικά όμορφος, θυμίζει πολύ και τον πρώην της.

Η Λατίνα χυμώδης τραγουδίστρια, ήταν χαλαρή δίπλα στο νέο της σύντροφο. Έιναι από τις λίγες σταρ μάλιστα που είναι ακομπλεξάριστες και δεν διστάζουν να δείξουν το σώμα τους αρετουσάριστο και να τσαλακωθούν. Άλλωστε για την Cabello οι καμπύλες της είναι το σήμα κατατεθέν της, παρ' ότι πέρα από αυτούς που ξετρελαίνονται με το κορίτσι της διπλανής πόρτας υπάρχουν και οι Haters που την είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν κάνοντάς της Bodyshaming.

Ο νέος σύντροφος της Cabello και η ομοιότητα με τον Shawn Mendes

Το φημολογούμενο νέο αγόρι της Camila Cabello λέγεται Austin Kevitch και είναι επιχειρηματίας.

Οι δυο τους έμοιαζαν να διασκεδάζουν πολύ ο ένας με την παρέα του άλλου και να απολαμβάνουν την ανέμελη βόλτα τους, όπως μπορείς να διακρίνεις και μόνη σου στις παρακάτω φωτογραφίες.

Και οι δύο ήταν ντυμένοι casual. Η Camila επέλεξε ένα mom τζιν, ένα λευκό crop top, αθλητικά παπούτσια και ένα πράσινο clutch, ενώ τα μαλλιά της ήταν ανέμελα κάτω. Ο 30χρονος Austin φορούσε ένα φαρδύ κρεμ παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι, αθλητικά παπούτσια και φόρεσε ένα γκρι πουλόβερ στους ώμους του.

Οι αιτίες χωρισμού της με τον Shawn Mendes

Σε νέες της δηλώσεις στο αμερικανικό PEOPLE, η 24χρονη μίλησε για τον αντίκτυπο της κρίσης του κορονοϊού τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας:

«Πριν από την πανδημία, ένιωθα πραγματικά εξαντλημένη. Δούλευα ασταμάτητα από τα 15 μου και η αυστηρότητα με την οποία άρχισα να δουλεύω, με έκανε να μην έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Δεν είχα χρόνο να μάθω ποια ήμουν εκτός της καριέρας μου. Πάλευα με την ψυχική μου υγεία, με το άγχος, με αυτά τα τοξικά επίπεδα στρες».

Η τραγουδίστρια από την Αβάνα βρισκόταν στα μισά των γυρισμάτων της τελευταίας της ταινίας, «Σταχτοπούτα», όταν το lockdown επηρέασε ολόκληρο τον πλανήτη και την έστειλε πίσω στο σπίτι στις ΗΠΑ. 'Ολο αυτό που συνέβαινε στον κόσμο, την έκανε να ξεσπά σε κλάματα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Το υπερβολικό άγχος της βγήκε εκτός ελέγχου και αυτό επηρέασε γρήγορα τις προσωπικές της σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης εκείνης με τον Shawn Mendes.

«Ένιωσα τόσο ανήσυχη, απίστευτα ανήσυχη. Απλώς ένιωθα πραγματικά ασταθής και αυτό το πράγμα μου αποσπούσε την προσοχή από τη δουλειά και τα γυρίσματά μου, δεν ήμουν εκεί. Και έτσι απλά έμεινα με το άγχος μου. Και αυτό προκαλούσε προβλήματα στη σχέση μου, στις φιλίες μου, στον χρόνο μου στο σπίτι», δήλωσε η 24χρονη.