Μαυρικίου - Ζήση: Βγήκαν στον αέρα του Happy Day και ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Θα προβούν σύντομα σε ανακοινώσεις

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαυρικίου - Ζήση: Βγήκαν στον αέρα του Happy Day και ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Βροχή οι προτάσεις για το ζευγάρι, την ώρα που οι προετοιμασίες για το γάμο τους "τρέχουν" (δείτε εδώ το πανάκριβο προσκλητήριο του γάμου τους) και εκείνοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή και επίσημα.

Ωστόσο, όπως είπαμε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δέχονται άπειρες προτάσεις για την τηλεόραση, και μάλιστα το πρωί της Τετάρτης 22/6 το ζευγάρι μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε ότι θα τηρήσουν όλα τα κυπριακά ήθη και έθιμα στην πιο ευτυχισμένη τους ημέρα αλλά και ότι ο Μαυρίκιος έχει αναλάβει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για το μυστήριο.

Τι συμβαίνει με τις τηλεοπτικές προτάσεις Μαυρικίου - Ζήση

Στη συνέχεια ο θεατρικός παραγωγός δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα συμμετέχουν. «Έχουμε πρόταση για σόου και εκπομπή. και η εταιρεία παραγωγής. Θα δούμε. Θα κληθούμε να μοιράσουμε τη ζωή μας σε Ελλάδα και Κύπρο».

Διάσημος πολιτικός ο νονός του

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Κύπρο ,ενόψει των προετοιμασιών του γάμου τους, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στη Λεμεσό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την σύντροφό του Ιλάειρα συναντήθηκαν και με ένα πρόσωπο της πολιτικής ζωής τη χώρας για το οποίο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι είναι νονός του.

Ο λόγος για τον Νίκο Αναστασιάδη, Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη σύζυγο του Αντρη, που τους παρέθεσαν δείπνο σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο. Μόνο τυχαία δεν ήταν η συνάντηση τους, καθώς ο Μαυρίκιος του πήγε το προσκλητήριο για τον γάμο.

Αποκάλυψε στη Σάσα Σταμάτη όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας των γονιών του με τον Πρόεδρο και υποστήριξε ότι παρά τα όσα άκουγε δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ για να κάνει καριέρα:

«Ο πατέρας μου ήταν φίλος με τον Πρόεδρο, όσο αυτός ήταν Βουλευτής. Αρχικά πάντρεψε τους γονείς μου και στη συνέχεια βάφτισε εμένα. Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου που όλα αυτά τα χρόνια δεν σήκωσα ποτέ το τηλέφωνο για να του ζητήσω κάποια εξυπηρέτηση, κάτι το οποίο έχει εκτιμήσει και ο ίδιος.

Σε στιγμές που πολλοί μου έλεγαν "γιατί δεν λες του νονού σου να σε βοηθήσει;" τους απαντούσα: "εγώ θα τα καταφέρω με την αξία μου". Οπότε βρίσκονται στην Αθήνα, πάντα θα βρουν χρόνο να έρθουν να με δουν εκεί όπου εμφανίζομαι και να μου εκφράσουν τον θαυμασμό τους για την εξέλιξη μου. Και εγώ βεβαίως πάντα είμαι παρών καλλιτεχνικά σε όλες τις φιλανθρωπικές .δράσεις της νονάς μου

Η σχέση μας χαρακτηρίζεται από αγάπη και σεβασμό. Ο νονός μου, από όταν έγινε Πρόεδρος, έχει αφοσιωθεί πάρα πολύ σε αυτό, αφήνοντας στην άκρη την προσωπική του ζωή, γιατί θέλει να τιμήσει τη θέση που του εμπιστεύθηκε ο κόσμος. Προσπέρασε όλες τις κατά καιρούς κακοήθειες που έλεγε ο καθένας, παραμένοντας προσηλωμένος στον στόχο του, που ήταν και παραμένει η ανέλιξη της κυπριακής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα».