Οργισμένη η Μελέτη με την Κίτσου: «Μην μας εκθέτεις, δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε»

Γιατί ξέσπασε η παρουσιάστρια με τα λεγόμενα της ηθοποιού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Οργισμένη η Μελέτη με την Κίτσου: «Μην μας εκθέτεις, δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε»

Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Μαρία Κίτσου για τα πάνελ και το σχολιασμό, η Ελεονώρα «ξέσπασε» και διαχώρισε τη δική της δουλειά από αυτά που σχολίασε η αγαπημένη ηθοποιός. Συγκεριμένα η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών» , αναφέρθηκε στους πανελίστες με μη κολακευτικούς χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τους όρνια που προσπαθούν να βγάλουν την είδηση.

Η γνωστή παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει άλλωστε να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω στην εκπομπή της και όταν νιώθει ότι αδικείται ή λέγεται κάτι λάθος θα το πει. Είδαμε και πριν λίγες μέρες άλλωστε την απάντησή της στον γνωστό traper Light με αφορμή το σάλο που ξέσπασε όταν δήλωσε ότι δεν φταίνε οι καλλιτέχνες για τα πρότυπα που παίρνουν τα νέα παιδιά, ενώ ξέσπασε και κατά των δημοσιογράφων.

Το ξέσπασμα της Μελέτη για τα λεγόμενα της Μαρίας Κίτσου

«Είμαι θυμωμένη με τη Μαρία Κίτσου γιατί αυτό το πράγμα που περιγράφει για τα πάνελ ότι κάθονται σαν όρνια για να βγάλουν την είδηση δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μας, ας κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του. Έτσι όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, που όμως θέλω να της πω να μην το παίρνει τόσο πολύ προσωπικά, υπό την έννοια ότι αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν όμως ηθοποιός και πριν και μάλιστα από τις πολύ καλές ηθοποιούς ,απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε κάποιες πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε κάτι μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται από τέτοια έκθεση το επάγγελμα του ηθοποιού που είχε πριν. Αλλά δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι ρε παιδιά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις σχολιαστικές εκπομπές.»

Μάλιστα από την ταραχή της αρχικά δεν άφησε τους συνεργάτες της να κάνουν παρέμβαση. Το μόνο που κατάφερε να πει ο Κώστας Τσουρός ήταν ότι η Μαρία Κίτσου τουλάχιστον σε επίπεδο τηλεόρασης δεν έχει δεχτεί υπερπροβολή για την προσωπική της ζωή, παρά μόνο από κάποια έντυπα.

Και η Μελέτη συνέχισε μιλώντας και γενικότερα για τους ηθοποιούς:

«Δεν υπάρχει λόγος ακόμα και αν σε πειράζει τόσο πολύ αυτή η έκθεση μέσα από μια συνέντευξη να το τονίζεις συνέχεια ή σταμάτα να εκτίθεσαι ή μην ξανακάνεις κάτι τόσο εμπορικό όσο είναι η τηλεόραση, να παραμείνεις στο Εθνικό Θέατρο που έχει μια ποιότητα, μια ελεγχόμενη προβολή ή τουλάχιστον μην εκθέτεις και μη χαρακτηρίζεις ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και τους αποκαλείς όρνια. Δεν είμαστε όρνια ρε φίλε!

Δε μου αρέσει η υπεργενίκευση αν έχει κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο στο μυαλό της ας απευθυνθεί σε αυτόν τον συγκεκριμένο. Δεν είμαι θυμωμένη με τη Μαρία απλά μου δίνει το έναυσμα να πω κάτι που το κάνουν πάρα πολλοί ηθοποιοί. Πραγματικά έχω κουραστεί να τους ακούω να λένε ότι δεν τους αρέσει η έκθεση, ενώ κάνουν ένα επάγγελμα έκθεσης και όταν πρέπει να προωθήσουν τις παραστάσεις τους και τις δουλειές τους και τα έργα τους φωνάζουν τις κάμερες.»

Αυτή είναι η συνέντευξη που εξόργισε την Μελέτη

Την επίμαχη συνέντευξη που εξόργισε την Ελεονώρα Μελέτη την παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πιο έντονες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της (δείτε εδώ τι είχε πει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια), ενώ έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στην μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι Άγριες Μέλισσες.

Όπως εξήγησε, η πανδημία βοήθησε σε ένα βαθμό, ωστόσο η αντιμετώπιση που είχαν οι ηθοποιοί από τις εκπομπές ήταν, όπως είπε χαρακτηριστικά «άγρια».

«Ήταν προστατευτικό αυτό που έγινε με τον covid. Μας βοήθησε όλο αυτό που έγινε με την πανδημία, γιατί δεν βγαίναμε έξω στον κόσμο, φορούσαμε μάσκες. Όταν άνοιξε όμως όλο αυτό, ήταν λίγο too much. Αλλά όχι από τον κόσμο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του.

Ήταν δύσκολο να βλέπεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται ή να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση. Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια – αρπακτκά να ξεζουμίσουν το παραμικρό, να βρουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας», είπε η Μαρία Κίτσου.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον θάνατο του πατέρα της, είπε: «Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν συγκλονιστικός. Στην πρώτη πρεμιέρα μου στο θέατρο έχασα τον πατέρα μου. Είναι νεκρή αντίληψη ότι οι ηθοποιοί είναι υπεράνθρωποι ή παλιάτσοι του κόσμου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν ο κόσμος έχει πληρώσει εισιτήριο, πρέπει να δει την χειρότερη εκδοχή του εαυτού σου, όταν εσύ παίζεις και δεν είσαι καλά. Εγώ παρόλα αυτά έπαιξα γιατί ένιωθα ότι το είχα ανάγκη και αυτό με βοήθησε να το αντιμετωπίσω».