«Με τη μέθοδο του σκορπιού...» - Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκαλύπτει για τα πισώπλατα μαχαιρώματα

Οι άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Με τη μέθοδο του σκορπιού...» - Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκαλύπτει για τα πισώπλατα μαχαιρώματα

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις την Τετάρτη 22/6. Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως είχε δύσκολες συνεργασίες στην πορεία του και ότι ο κόσμος της δημοσιογραφίας έχει πολλά κρυφά και «πισώπλατα μαχαιρώματα».

Οι δηλώσεις του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Κλείνω 35 χρόνια στη δημοσιογραφία, στην αρχή ήταν δύσκολα, μετά πιο εύκολα. Όταν μπαίναμε στη δημοσιογραφία ήμασταν 2-3 χρόνια άμισθοι και αν σε έπαιρναν άμισθο είχες μεγάλη τύχη. Η δημοσιογραφία είναι έρωτας».

«Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά, είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα. Το αντιμετώπισα με τη μέθοδο του σκορπιού: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι «Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο κι εγώ θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την συνεργασία; Δεν γίνονται αυτά» συνέχισε.

Όπως είπε, περίεργα ξεκίνησε και η συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη - η οποία πριν λίγο καιρό έλειπε από την εκπομπή τους. «Με την Ανθή στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά, ήθελε να βάζει τα δικά της θέματα. Εκείνη σεβάστηκε την εμπειρία μου, όμως, κι εγώ τη φρεσκάδα της που έφερνε αυτό το νεανικό», ανέφερε για το τηλεοπτικό του ταίρι στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης, ανέφερε: «Μην είμαστε και υποκριτές, υπάρχει κάποιος στην τηλεόραση που δεν κοιτάει τα νούμερα;», τόνισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στους τηλεοπτικούς καβγάδες πολιτικών.

Ακόμη, σημείωσε: «Ήταν της μόδας οι πολιτικοί να πλακωθούν για να κάνουν νούμερα σε μια εκπομπή. Έλεγες “καλημέρα” και πλακωνόντουσαν. Δεν μπορούσες να τους διακόψεις γιατί πλακώνονταν “με το καλημέρα” με τον διπλανό τους».

Παραδέχτηκε ακόμη ότι το φορτωμένο του πρόγραμμα κόστισε στην προσωπική του ζωή.

«Το ότι εργάζομαι πολλές ώρες μου έχει κοστίσει στην προσωπική μου ζωή, θα ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με το γιο μου όταν μεγάλωνε», παραδέχτηκε ο αγαπημένος δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ο γιος μου είναι 29 ετών, εργάζεται στην Αμερική.

Στεναχωρήθηκα όταν μου το ανακοίνωσε. Σε πολλά ζητάω τη συμβουλή του. Ενοχλούσε το γιο μου που ήμουν αναγνωρίσιμος, επειδή ήθελε να πατήσει στις δικές του δυνάμεις, ήθελε να κάνει τη δική του καριέρα».

Οι δηλώσεις του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την συνεργασία του με το κανάλι του OPEN

Το πρωί του Σαββάτου 11/6, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπης του ALPHA, Καλύτερα δε γίνεται, και αναφέρθηκε στην εμπειρία της παρουσίασης στο κανάλι του OPEN, αλλά και σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη σχετικά με την Ματίνα Παγώνη.

Ο παρουσιστής, ειδικότερα, επισήμανε ένα αστείο που είχε κάνει μαζί με την Ανθή Βούλγαρη, όπου προσέφεραν κόλλυβα στην Διευθύντρια της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ». Φυσικά, μίλησε και για την παρουσίαστη της πρωινής εκπομπής του MEGA που πραγματοποιεί αυτή τη σεζόν.

«Tότε στο OPEN είχαν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα. Το λέω με την έννοια πως εγώ δυο χρόνια στο OPEN είχα χτίσει την πρωινή εκπομπή και αυτή η πρόταση που μου είχε γίνει τότε δεν με ενδιέφερε. Να αναλάβω δηλαδή προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ.

Πολιτικό ρεπορτάζ έκανα 20 χρόνια, δεν ήθελα να ξαναγυρίσω σε τέτοιο βαθμό και μάλιστα είχα αντιπροτείνει τότε να κάνω και την πρωινή εκπομπή και να ασχολούμαι με το πολιτικό ρεπορτάζ. Δεν τους άρεσε, δεν τα βρήκαμε, εντάξει. Ήταν μια απόφαση που για μένα ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα. Νομίζω ότι το έκανα και μάλιστα με επιτυχία», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα έλεγα πως ήταν ένα παρεξηγήσιμο αστείο που έγινε με τα κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη. Της είχαμε πει, γιατί το ήξερε ότι θα της δώσουμε και εμείς ξέραμε ότι δεν της πολυάρεσαν. Κινηθήκαμε σε μια ισορροπία θα έλεγα.

Βέβαια αυτό μετά πέρασε ως ένα χονδροειδέστατο αστείο, φάγαμε πολύ ξύλο και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω ότι χωράει στην καθημερινότητα να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις. Νομίζω ότι στην τηλεόραση πρέπει να έχουμε ένα μέτρο και ένα όριο γιατί δεν περνάει αυτό στον κόσμο»