Αυγουστίδης - Κρασσά: Η πρώτη κοινή εμφάνιση, με casual look μετά το γάμο

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στην έξοδό τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αυγουστίδης - Κρασσά: Η πρώτη κοινή εμφάνιση, με casual look μετά το γάμο

Το αγαπημένο ζευγάρι Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσά εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, στην πρώτη τους κοινή έξοδο μετά το γάμο το πρωινό της Τετάρτης 22/2. Συγκεκριμένα τους είδαμε στη γκαλερί «Αγκάθι», ένα υπέροχο νεοκλασσικό κτίριο στην Πλατεία Αμερικής που λειτουργεί από το 1976 και έχει διοργανώσει περισσότερες από 300 ατομικές εκθέσεις, ζωγράφων και γλυπτών με έμφαση στους Έλληνες καλλιτέχνες.

Τον Αυγουστίδη, τον έχουμε δει ξανά σε έξοδο μετά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, αφού παρευρέθηκε στην πρεμιέρα «BuzzLight Year», όπου δανείζει τη φωνή του πριν από μία εβδομάδα. Πόζαρε μάλιστα χαλαρός στις κάμερες, ενώ με πολύ όμορφα λόγια είχε εκφραστεί και μέσω Instagram για τη νέα του αυτή συνεργασία.

Οι φωτογραφίες από την Κοινή έξοδο Αυγουστίδη - Κρασσά στη γκαλερί Αγκάθι

Χαμογελαστοί, casual ντυμένοι δε δίστασαν να ποζάρουν για το φακό είτε πεζοί, είτε καβάλα στη μηχανή του Ορφέα.

Η κοινή εμφάνιση Αυγουστίδη -Κρασσά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βάζει μπροστά τη μηχανή του

«Αν η αγάπη ήταν μέρα...» - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ορφέας Αυγουστίδης από τον γάμο τους

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το γνωστό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίαςτο απόγευμα του Σαββάτου 11/6 ,βαφτίζοντας ταυτόχρονα και τον γιο τους σε ένα κτήμα στο Κορωπί (δείτε εδώ φωτογραφίες του Youweekly).

Πολλοί ήταν φυσικά αυτοί που έδωσαν το παρών ενώ κουμπάροι ήταν ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος με την σύντροφό του και σκηνοθέτη Φαίδρα Τσολίνα.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης, ο Ορφέας Αυγουστίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους.

«Ευχαριστούμε έναν έναν τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί μας τη χαρά μας! Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο! Υ.Γ Ας βάλω και εγώ μια φωτογραφία από τον γάμο μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ορφέας Αυγουστίδης.