Μπόμπα -Τανιμανίδης: Ξετρελαμένοι με τα διδυμάκια, κάνουν βόλτα με το αμάξι στους δρόμους της Μυκόνου

Το βίντεο που ανέβασε η γνωστή Influencer

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μπόμπα -Τανιμανίδης: Ξετρελαμένοι με τα διδυμάκια, κάνουν βόλτα με το αμάξι στους δρόμους της Μυκόνου

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απόλαυσαν τη βόλτα με τις δίδυμες κόρες τους και η ευτυχισμένη μαμά τράβηξε ένα βίντεο την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Το γνωστό ζευγάρι παραμένει στις διακοπές τους στη Μύκονο και συνεχίσουν να απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές με τα μικρά τους, τα οποία πραγματικά τους έχουν ξετρελάνει. Όπως φαίνεται έχουν νοικιάσει σπίτι στο νησί των ανέμων και χαίρονται τα παιδιά τους μακριά από την βαβούρα της πρωτεύουσας.

Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα πρόσφατα αναπόλησε και τις στιγμές της εγκυμοσύνης της αναρτώντας μια πολύ όμορφη φωτογραφία από τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, με τις γλυκές αναμνήσεις να την κατακλύζουν. Μάλιστα ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία της , εξυμνόντας την ίδια ως γυναίκα , αλλά και ως μητέρα.

Το βίντεο της Μπόμπα από τη βόλτα με τις μικρές στο αμάξι

Ο Σάκης οδηγούσε και είχε βάλει μουσική, ενώ η Χριστίνα με τις δίδυμες Αριάνα και την Φιλίππα ήταν φυσικά στο πίσω κάθισμα και απολάμβαναν τη διαδρομή!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα από την απογευματινή οικογενειακή βόλτα τους παρακάτω!

Τα "έσπασαν" στα σοκάκια της Μυκόνου οι αδερφές Μπόμπα - Στο πλάι τους και ο Σάκης

Εκτός από τις μικρές, φαίνεται πως όλη η οικογένεια έχει περάσει από το νησί των Ανέμων. Το ζευγάρι που προετοιμάζει τη βάπτιση των μικρών, δεν παραλείπει φυσικά να κάνει και βραδινές εξόδους στα σοκάκια του νησιού.

Μία τέτοια έξοδο πραγματοποίησε, μάλιστα, η μητέρα της Αριάνας και της Φιλίππα, με την υπέρλαμπρη αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα. Η πρώτη προχώρησε σε μία ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που φανέρωσε αυτή τη στιγμή και οι δυο τους ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Η Ελίνα φόρεσε ένα maxi μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσές αλυσίδες στον λαιμό της και απλά λιτά μαλλιά, ενώ η Χριστίνα φόρεσε ένα λευκό σετ με μακρύ παντελόνι και ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι με φουσκωτά μανίκια, συνδυάζοντάς τα επίσης με χρυσές λεπτομέρειες. Από την έξοδό τους δεν απουσίασε και ο Σάκης Τανιμανίδης, που τρόλαρε το κοινό του με την φωτογραφία που ανήρτησε δίπλα σε τόσες γυναίκες.

Ελίνα και Χριστίνα Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα - Ελίνα Μπόμπα