«Να έχετε την χαρά..» - Το συγκινητικό σχόλιο του μπαμπά του Σάκη στην ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Κάτω από την πρόσφατη ανάρτησή της από τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Να έχετε την χαρά..» - Το συγκινητικό σχόλιο του μπαμπά του Σάκη στην ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Αυτή την περίοδο Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν φύγει από την Αθήνα και με τη βοήθεια της μαμάς του Σάκη, έχουν ταξιδέψει στη Μύκονο κάνοντας εκεί οικογενειακές διακοπές. Από ότι έχουμε καταλάβει μένουν στο νησί, αφού έχουν νοικιάσει σπίτι εκεί και έτσι τα παιδάκια τους είναι σε καθημερινή επαφή με τη θάλασσα. Μάλιστα, η influencer ανεβάζει καθημερινά και στιγμιότυπα, όπως το τελευταίο σε γνωστή παραλία του νησιού.

Πριν μερικές ώρες, όμως, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία αναμνηστική φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρο μπικίνι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

αναρτηση Μπομπα

Σε αυτή τη φωτογραφία άφησε ένα υπέροχο και τρυφερό σχόλιο ο μπαμπάς του Σάκη και πεθερός της, Στέφανος Τανιμανίδης.

«Αν έπρεπε να βάλω έναν τίτλο σε αυτή την Τρυφερή φωτογραφία σου, που στα δικά μου ματια αποτυπώνει το καλος, την ολοκλήρωση της Γυναικείας φύσης και το αποκορύφωμα του Έρωτα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού, θα έγραφα, «το Θαύμα της επερχόμενης Ζωής»!

Αγαπημενη μας Χριστινα να είστε γέροι και δυνατοί, να μεγαλώσετε μαζί με τον αγαπημένο σου σύζυγο τον Σακη, με Στοργή και Αγαπη τα δυο χαριτωμένα κορίτσια σας που σε λίγες μέρες χρονίζουν, συνεχίζοντας να τις μεταλαμπαδεύετε τα κατάλληλα εφόδια για τη ζωή τους, για Υγεία, Αρχές, Αξίες, Αγωγή, Παιδεία και Πίστη και να έχετε την χαρά να τις καμαρώνετε για πολλές- πολλές δεκαετίες, να μεγαλώνουν.», έγραψε.

σχόλιο Στεφανος Τανιμανίδης

Μάλιστα, σήμερα μάθαμε πού θα γίνει η βάφτιση των παιδιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Τα δίδυμά τους θα πάρουν τα ονόματα Φιλίππα και Αριάννα και το πρωί της Τρίτης (14/6), η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο της βάφτισής τους.

Με την εκπομπή συνδέθηκε ο Πέτρος Νάζος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε από τη μία για τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο και από την άλλη για τη βάφτιση των διδύμων αποκαλύπτοντας πως το μυστήριο πρόκειται να γίνει στο νησί των Ανέμων.

Οι δυο τους έχουν νοικιάσει μία βίλα για όλο το καλοκαίρι και κάνουν τις ετοιμασίες τους για την βάφτιση των παιδιών τους. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ποιοι θα είναι οι νονοί των παιδιών ούτε σε ποια εκκλησία θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.