«Κάνουμε αισθησιακές ταινίες με 38-40 χιλιάδες...» - Η Μάγδα Τσαγγάνη αποκαλύπτει για προτάσεις που της έχουν κάνει

«Έλα Παναγία μου, είναι δυνατόν;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κάνουμε αισθησιακές ταινίες με 38-40 χιλιάδες...» - Η Μάγδα Τσαγγάνη αποκαλύπτει για προτάσεις που της έχουν κάνει

Συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 22/6 η Μάγδα Τσαγγάνη, με την οποία είχαμε ασχοληθεί και πρόσφατα για τις μαρτυρίες της σε ένα δυσάρεστο συμβάν. Στο Super Κατερίνα ωστόσο, αναφέρθηκε τόσο στον Γιώργο Κιμούλη, όσο και στην πρόταση που της έχει γίνει από συνάδελφό της να συμμετάσχει σε αισθησιακές ταινίες.

Οι δηλώσεις της Μάγδας Τσαγγάνη για ανήθικη πρόταση

«Τον Γιώργο Κιμούλη τον θαυμάζω, είχε συνεργαστεί και με τη Ρέα Τουτουντζή. Και λέω τότε, "ο Κιμούλης με την Τουτουντζή;". Έλα Παναγία μου, είναι δυνατόν; Θα έπρεπε να συνεργαστεί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κι άλλες σπουδαίες. Θα του έλεγαν να παίξει με τη Τσαγγάνη και θα έλεγε ¨βρε δεν είσαι καλά που θα παίξω με αυτό το νούμερο". Κατ' αρχήν, ο Γιώργος, καλή του ώρα όπου και να 'ναι, δεν ανέβαζε έργα για εμένα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Μια φορά, όταν πρωτοβγήκα, ήρθε ένας συνάδελφος και μου λέει ¨Μάγδα μου, κάνουμε αισθησιακές ταινίες με φοιτητές με 38-40 χιλάδες το γύρισμα. Δεν προβάλλονται εδώ, θα πάνε στο εξωτερικό. Του λέω ευχαριστώ πολύ, αλλά το όνομα "Τσαγγάνη" δεν το φέρω μόνο εγώ. Πήγαινε στο δεύτερο γυμνάσιο αρρένων να ρωτήσεις τον πατέρα μου που είναι γυμνασιάρχης. Μου είπε και συγγνώμη στο τέλος», τόνισε η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω...»

Το πρωί του Σαββάτου 14/5, η ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που πέρασε με τον καρκίνο, αλλά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους κατηγορούμενους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, όπως και άλλοι συνάδελφοι της κατά καιρούς, και πέφτε από τα σύννεφα με όσα βγήκαν στο φως.

«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω, τον έναν με χειροπέδες, τον άλλον… Λέω, “αυτό που βλέπω τώρα το βλέπω; Είναι αλήθεια; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια”. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου. Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου αλλά και το πιο φρικτό επάγγελμα είναι αυτό του ηθοποιού. Εάν γεννιόμουν ξανά θα γινόμουν το οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Τόσο άγχος και αγωνία συνάντησα, όχι άλλο. Τον καρκίνο τον έβγαλα από το άγχος» είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.