«Δεν έπαθα επιλόχειο αλλά είχα έντονες...» - Η Μελίνα Μακρή εξομολογείται για τις δυσκολίες της μητρότητας

Ο γιος της θα πάρει το όνομα...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν έπαθα επιλόχειο αλλά είχα έντονες...» - Η Μελίνα Μακρή εξομολογείται για τις δυσκολίες της μητρότητας

Η Μελίνα Μακρή βιώνει σίγουρα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αγκαλιά με το γιό της, τον οποίο βαφτίζει σε λίγο καιρό και αποκάλυψε το όνομά του στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 22/6. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στην Χαλκίδα, και ανέφερε και άλλες λεπτομέρειες, ωστόσο εξομολογήθηκε και για τις δυσκολίες που βίωσε στο ταξίδι αυτό...

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Μελίνα Μακρή

Ο γιος της θα πάρει το όνομα Ιωάννης και για τις προετοιμασίες της βάφτισης, η Μελίνα Μακρή εξομολογήθηκε πως «είναι ένα όμορφο συναίσθημα, θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία και το προετοιμάζω ήδη από τώρα. Έχουμε διαλέξει ήδη το βαφτιστικό σετάκι από τώρα» ανέφερε αρχικά για τη βάφτιση.

Σε ερώτηση για το αν διαταράχθηκαν οι ισορροπίες με τον σύζυγό της, μετά τον ερχομό του μπέμπη, η Μελίνα Μακρή απάντησε αρνητικά. «Πάντα ήμασταν υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον».

«Επιλόχειο κατάθλιψη δεν έπαθα. Είχα κάποιες έντονες φοβίες και κάποιες έμμονες σκέψεις. Παράλογες φοβίες. Φοβόμουν μην μου πέσει το παιδί από τις σκάλες. Με βοήθησε πολύ η λογική σκέψη, να λέω ότι είναι κάτι που θα περάσει και η προσευχή».

«Ένας κύκλος κλείνει και...»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, έζησε πολλά πράγματα στο παλιό της σπίτι, ωστόσο είναι πλέον έτοιμη για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Η ίδια aνέφερε χαρακτηριστικά: «Ένας κύκλος κλείνει, όπως πάντα συμβαίνει στη ζωή με όλα. Σε αυτό το σπίτι έζησαν πολλά, έμαθα πολλά και πέρασα την μεγαλύτερη μοναξιά της ζωής μου στις καραντίνες. Φεύγω μια άλλη πια, με μπαγκάζια μου την θετική σκέψη και το πάθος για τη ζωή μαζί με το φιλαράκι που μου έστειλε ο Θεός για να μην είμαι ποτέ ξανά μόνη μου. Ευγνώμων που πηγαίνω πλέον σε δικό μου σπίτι για να γράψω εκεί τις νέες σελίδες της ζωής μου».

Στιγμές ευτυχίας για την Μελίνα Μακρή