Βίντεο ντοκουμέντο: Τσακώθηκε με τον πατέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έφυγε από το γήπεδο

Πολλά νεύρα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο ντοκουμέντο: Τσακώθηκε με τον πατέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έφυγε από το γήπεδο

Η ήττα του από το Ronnald Garros μάλλον του στοίχησε αρκετά, καθώς όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης του, είχε μία έντονη διαφωνία με τον πατέρα του, κάτι που τον έκανε να αποχωρήσει έξαλλος από το γήπεδο.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όλα ξεκίνησαν από μια παρατήρηση που έκανε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά. Στο απόσπασμα ακούγεται, μάλιστα, ο Έλληνας τενίστας να λέει προς τον πατέρα του ότι είναι λάθος, ενώ ο αδερφός του Πέτρος παρακολουθεί τη διένεξη τους.

Το μίνι επεισόδιο έγινε λίγο πριν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο αδερφός του παίξουν στο διπλό και φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τον τενίστα που αποχώρησε εκνευρισμένος. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται να έκανε κάποια παράπονα για τον ώμο του, ενώ και ο πατέρας του μοιάζει να του δείχνει κάτι σχετικό με αυτό.

Σφοδρές αντιδράσεις στον χώρο του αθλητισμού με τις πρόσφατες δηλώσεις του

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά με αποτέλεσμα να έρθει στο προσκήνιο για άλλη μια φορά για τον λάθος λόγο, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις και Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε στην ιστοσελίδα First Sportz όπου μεταξύ άλλων πρότεινε πρότεινε οι τενίστριες να αγωνίζονται στα Grand Slam μέχρι και το 5ο σετ.

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε η Ναόμι Οσάκα για την δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλει να παίξει εννέα σετ; Αν προσπαθήσει να αυξήσει τα δικά μας σετ, θα αυξήσω τα δικά του». Έπειτα, η ίδια ρώτησε δύο φορές «του έγινε αυτή η ερώτηση ή απλώς το ανέφερε;».

Όταν έμαθε πως το ανέφερε μόνος του, η -επίσης 24χρονη- τενίστρια σημείωσε: «Αυτός ο τύπος είναι τόσο αστείος. Νιώθω ότι αυτό θα άλλαζε τη δομή του τένις, ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να κάνουν διαφορετικά πράγματα στο γυμναστήριο και τέτοια πράγματα. Θα χρειαστεί επίσης πολύς χρόνος για να εφαρμοστεί, αλλά επίσης ένας άνδρας μιλάει για ένα γυναικείο άθλημα, οπότε δεν νομίζω ότι η ιδέα του θα πραγματοποιηθεί».

«Δεν θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις με αυτό που θα πω, ωστόσο πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει ισότητα στα χρηματικά έπαθλα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών -αλλά στις γυναίκες γίνονται ματς των 3 σετ και στους άνδρες των 5. Επιστημονική έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε θέμα αντοχής.

Δεν ξέρω, ίσως θα μπορούσαν να παίζουν πέντε σετ κι αυτές. Για τα γκραν σλαμ τουλάχιστον. Από την άλλη βέβαια, με 3 σετ στους άνδρες ίσως βλέπαμε μεγαλύτερη γκάμα νικητών στα Slams. Πιστεύω ότι οι τίτλοι θα ήταν εντελώς διαφορετικοί στους άνδρες αν είχαμε νικητή σε σύνολο τριών σετ».