«Δεν το περίμενα ότι...» - Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν το περίμενα ότι...» - Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Μπορεί να φαίνεται δυναμική και έτοιμη να απαντήσει σε οποιοδήποτε την κατακρίνει αλλά φαίνεται πως τα αρνητικά σχόλια την απασχολούν αρκετά. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου (που περνά δύσκολες επαγγελματικές στιγμές), η οποία δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από πολύ γνωστό άνθρωπο της τέχνης.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το όνομα το εν λόγω προσώπου.

Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

«Νόμιζα μέχρι σήμερα η τέχνη δεν κάνει διαχωρισμούς και διακρίσεις… είναι ενωτική για όλους. Χωρίς να υπολογίζει το οικονομικό επίπεδο του καθενός, χωρίς να μειώνει και να προσβάλλει… χωρίς να απειλεί. Μέχρι σήμερα όμως…

Δυστυχώς μόλις αντιμετώπισα την πιο… ρατσιστική επίθεση της ζωής μου. Stay Tuned» έγραψε η παρουσιάστριά η οποία σύντομα θα περάσει σε λεπτομέρειες. Bullying στον χώρο της τέχνης», έγραψε η παρουσιάστρια.

Bullying Κατερίνα Καινούργιου

Ρατσιτική επίθεση - Καινούργιου

Όλη η αλήθεια για την σχέση Σταματίνας Τσιμτσιλή και Κατερίνας Καινούργιου

Το απόγευμα της Δευτέρας 21/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου έδωσαν το παρών σε μια φιλανθρωπική επίδειξη του Βασίλη Ζούλια, με τις δύο παρουσιάστριες να μιλούν λίγο αργότερα στις κάμερες και τους δημοσιογράφους (δείτε εδώ τι είπε η δεύτερη για το τηλεοπτικό της μέλλον).

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 21/6 μετά την εκπομπή Happy Day και αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέψευσε τις φήμες που τις ήθελαν σε κόντρα μετά την έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Την ώρα που ήρθε η Κατερίνα για δηλώσεις κι εγώ μόλις είχα φτάσει, με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε από κοινού δηλώσεις. Της απάντησα πως εννοείται και μάλιστα φωτογραφηθήκαμε και μαζί. Κι έτσι, σταματήσαμε να τροφοδοτούμε έναν αστικό μύθο που έλεγε ότι είχαμε κάποια κόντρα μεταξύ μας όταν ήρθε στον Alpha. Γιατί να μην αποδομηθούν κάποια πράγματα;» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής.