Στα χνάρια της μαμάς της - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία στην πρώτη της πασαρέλα

Τους μαγνήτισε όλους η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου με την εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα χνάρια της μαμάς της - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία στην πρώτη της πασαρέλα

Την πρώτη της πασαρέλα έκανε πριν μερικές μέρες η Γαία Μερκούρη και συγκεκριμένα στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, «Αthens Xclusive Designers Week» με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου.

Η Γαία Μερκούρη περπάτησε με δημιουργία του Βασίλη Ζούλια και τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της, μιας και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η ίδια φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, Δωροθέας Μερκούρη και τα πάει ήδη πολύ καλά στον χώρο του μόντελινγκ.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, η Γαία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της από την επίδειξη προκειμένου να ευχαριστήσει τους δύο σχεδιαστές που της έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχει κι εκείνη, ενώ πριν λίγο καιρό μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες με μαγιό που έκαναν πανικό.

Η φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη από την επίδειξη μόδας

Η φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη από την επίδειξη μόδας

Στο πλοίο για Άνδρο με την Γαία και τον Άγγελο η Ελένη Μενεγάκη

Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα με τους λουόμενους να βγαίνουν εκτός Αθηνών για λίγες ανάσες δροσιάς. Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη, που πήγαινε στην Άνδρο ούτως ή άλλως και τους χειμερινούς μήνες - οπότε γιατί να σταματήσει τώρα;

Ο φακός τού YOU συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα την παρουσιάστρια του MEGA στο λιμάνι της Ραφήνας στο τζιπ της και με συντροφιά τον μεγαλύτερο γιο της Άγγελο Λάτσιο.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, και δεν το κρύβει, με δεκάδες στιγμιότυπα στα social να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τα Άχλα πλέον έχουν γίνει ο ονειρεμένος προορισμός τους, με τους δυο τους να χαίρονται τον έρωτά τους by the sea και με την ευλογία της... μητέρας, που είναι τρισευτυχισμένη με αυτή την σχέση, στηρίζοντας πάνω απ' όλα τις επιλογές του γιου της στην προσωπική του ζωή.

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό you

Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα οι τρεις τους επιβιβάστηκαν στο καράβι και αναχώρησαν γεμάτοι χαρά και όρεξη για λίγες μέρες ξεγνοιασιάς.

Μενεγάκη Λάτσιος Γαία περιοδικό you

Σκοπός του ταξιδιού τους δεν ήταν μόνο η διασκέδαση αλλά και να επιβλέψουν τις εργασίες που ολοκληρώνονται αυτή την περίοδο στο Onar (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο). Στη καρότσα του αγροτικού τής παρουσιάστριας του MEGA βρίσκονταν φορτωμένα φυτά, που προορίζονταν για μεταφύτευση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που διατηρεί στα Άχλα ο Μάκης Παντζόπουλος - ολόκληρο είναι δομημένο γύρω από την παρθένα φύση, με ελάχιστες επεμβάσεις.

Η Ελένη επιβλέπει αλλά και ασχολείται ενεργά με τις εργασίες που γίνονται κάθε χρόνο για την ανακαίνισή του, ενώ και ο Άγγελος περνά εκεί τα καλοκαίρια του, βοηθώντας σε οτιδήποτε χρειαστεί.