H σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα και "λιώνουμε"

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
H σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα και

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως περνά ο πρωταγωνιστής του Σασμού, Θανάσης Πατριαρχέας, καθώς πριν λίγο καιρό είχε κάνει μόνος του γνωστή την είδηση πως εκείνος και η σύζυγός του περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι.

Η Βίβιαν Δράκου, η σύζυγός του, και εκείνος, γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια, έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ καθ' οδόν είναι και το τρίτο, με την γλυκιά μανούλα να μοιράζεται ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας μας ότι διανύει την 24η εβδομάδα της κύησής της και δείχνοντας πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Η ανάρτηση της Βίβιαν Δράκου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι, ενώ και άλλα δύο παιδιά της οικογένειας είναι γένους θηλυκού και ακούν στα ονόματα, Σταύρια και Κύνθια. «Το τρίτο μας λουλουδάκι έρχεται #24weekspregnant», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 H σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά»

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, είχε κάνει δηλώσεις με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί “Η μεγάλη πλεκτάνη”. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά “Σασμός”, αλλά και στην τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου.

«Στην περιοδεία στην Κρήτη θα έρθει και η οικογένεια μου. Μακάρι να αντέχουν για παντού. Η σύζυγός μου είναι 6 μηνών έγκυος. Στο τρίτο παιδάκι και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι. Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα γεννήσει. Όσο μπορώ βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά. Θέλαμε τρίτη εγκυμοσύνη και εξακολουθώ να θέλω κι άλλα παιδάκι αν αντέχει και η γυναίκα μου. Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά», είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Θα δούμε τι θα γίνει τον Άγγελο στον “Σασμό”. Θα δούμε αν με δείτε στον δεύτερο κύκλο. Γιατί όχι; Ήταν εκπληκτική εμπειρία, το να δουλεύω να με τέτοιους ηθοποιούς ήταν τιμητικό», πρόσθεσε για τον “Σασμό” ο Θανάσης Πατριαρχέας.