Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

MAD VMA 2022: Η σκληρή ανακοίνωση της παραγωγής μετά το ξύλο ανάμεσα σε Snik & Light

Τους απέκλεισαν από τα βραβεία

MAD VMA 2022: Η σκληρή ανακοίνωση της παραγωγής μετά το ξύλο ανάμεσα σε Snik & Light
News 23.06.2022 08:01
Από Youweekly Team

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης 22/6 στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο κατά την διάρκεια των Mad Video Music Awards αφού ο Snik με τον Light πλακώθηκαν στο ξύλο όχι μία αλλά δυο φορές (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο την ώρα που ο ένας τράπερ χώνει μπουνιά στον άλλον).

Η παραγωγή λίγες ώρες μετά το τέλος της διοργάνωσης δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram μια ανακοίνωση η οποία αναγράφει πως οι δυο τράπερς θα αποκλειστούν από την μεγαλύτερη γιορτή μουσικής στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση της παραγωγής των Mad

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram και συνεχίζουν:

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

MAD VMA 2022 η ανακοίνωση μετά το ξύλο

Οι συγγνώμες των δυο τράπερ

Ο Snik όταν ανέβηκε στην σκηνή:

«Λοιπόν, αρχικά συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας οκ; Όταν είναι θέμα ζωής πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε όπως είπε το φιλαράκι μας πριν» είπε ο Snik ζητώντας συγγνώμη με τη σειρά του και προχώρησε στο act του.

Ενώ στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στα social media, φαίνεται πως ήταν ευδιάθετος, ενώ οι φίλοι του τον φώναζαν χαϊδευτικά Κεντέρη, λόγω του τρόπου που έφυγε από τον καυγά.

Ο Light στην σκηνή:

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά» είπε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Mad VMA 2022: Λιποθύμησε η Τάμτα! Εκτός ελέγχου το κοινό

Mad VMA 2022: Άστραψαν τα φλας στο Κόκκινο Χαλί - Καταφθάνουν οι celebrities

Share