Φωτογραφία σοκ: Τραυματίστηκε η Ρούλα Κορομηλά κατά την διάρκεια του Mad VMA 2022

Ποια η κατάστασή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία σοκ: Τραυματίστηκε η Ρούλα Κορομηλά κατά την διάρκεια του Mad VMA 2022

Εξωπραγματικός ο καυγάς που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 22/6 κατά την διάρκεια των Mad Video Music Awards! Η κόντρα Light και Snik φούντωσε σε δευτερόλεπτα και τα μπουκέτα δεν έλειψαν από την κερκίδα των διάσημων (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο).

Μετά τον τραυματισμό της Έλενας Παπαρίζου (που φέρεται να κατέθεσε και μήνυση, δείτε εδώ) και η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε χτυπημένη αλλά όχι από τον καυγά. Στην προσπάθειά της να ανέβει στην σκηνή απλά παραπάτησε και μάλλον στραμπούληξε το πόδι της.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την Ρούλα Κορομηλά στα Mad

Ο λογαριασμός της Soula Glamorous στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά, η οποία κάθεται σε σκάλες, ενώ φέρει χτυπήματα στα πόδια της έπειτα από τον άγριο τσακωμό.

Ρούλα Κορομηλά τραυματισμός MAD

Η σκληρή ανακοίνωση της παραγωγής μετά το ξύλο

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram και συνεχίζουν:

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

MAD VMA 2022 η ανακοίνωση μετά το ξύλο