MAD VMA: Παραλίγο ατύχημα πάνω στη σκηνή για την Αναστασία - Bίντεο ντοκουμέντο

Πήγε να πέσει δύο φορές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MAD VMA: Παραλίγο ατύχημα πάνω στη σκηνή για την Αναστασία - Bίντεο ντοκουμέντο

Μία βραδιά γεμάτη ευτράπελα ήταν η χθεσινή (22/6) στα Mad Video Music Awards. Μπορεί η μεγαλύτερη κουβέντα να έγινε γύρω από τον καυγά του Light και του Snik (δείτε εδώ αποκλειστικά βίντεο από το περιστατικό), ωστόσο η αλήθεια είναι πως υπήρξαν αρκετά σημεία που μας τράβηξαν την προσοχή.

Ένα από αυτά έλαβε χώρα και κατά τη διάρκεια του act της Αναστασίας. Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε τεράστια επιτυχία με το τραγούδι «Αμαρτίες» και έτσι είχε μία πολύ ξεχωριστή θέση στη σκηνή των MAD VMA το βράδυ της Τετάρτης.

Το παρ' ολίγον ατύχημά της Αναστασίας στα MAD VMA

Ενώ λοιπόν η Αναστασία βρισκόταν πάνω στη σκηνή με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, και παρόλο που δεν είχε ιδιαίτερη χορογραφία το performance της σκόνταψε όχι μία αλλά δύο φορές. Την πρώτη φορά γύρισε το πόδι της με το τακούνι, ενώ τη δεύτερη φορά πήγε να γίνει το ίδιο αλλά κατάφερε να το σώσει.

Η ανακοίνωση των MAD μετά την επεισοδιακή βραδιά

Η παραγωγή λίγες ώρες μετά το τέλος της διοργάνωσης και μετά τον καυγά του Snik και του Light, πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram μια ανακοίνωση η οποία αναγράφει πως οι δυο τράπερς θα αποκλειστούν από την μεγαλύτερη γιορτή μουσικής στην Ελλάδα.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram και συνεχίζουν:

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

MAD VMA 2022 η ανακοίνωση μετά το ξύλο