''Θεώρησα ότι η παραγωγή έχει λάβει μέτρα, έπεσα έξω...'': Καταιγιστική η Παλιοσπύρου για το ξύλο στα MAD VMA

Περιέγραψε τα όσα τρομακτικά έζησε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θεώρησα ότι η παραγωγή έχει λάβει μέτρα, έπεσα έξω...'': Καταιγιστική η Παλιοσπύρου για το ξύλο στα MAD VMA

Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τη λήξη των MAD VMA και της απέσπασε δηλώσεις για τα όσα έκτροπα έγιναν με το ξύλο μεταξύ Snik και Light. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 23/6 την ακούσαμε να μιλάει για το πως έζησε αυτή την εμπειρία, για την ψυχολογική κατάσταση της Παπαρίζου που ήταν να βραβευτεί εκείνη την ώρα, αλλά δήλωσε και την απογοήτευσή της για την παραγωγή των βραβείων που δεν κατάφερε να περιφρουρήσει τη διαδικασία.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν πάνω στη σκηνή με σκοπό να βραβέψει την Παπαρίζου, όταν ξεκίνησε ο καυγάς μεταξύ των δύο τράπερς με τον Light να επιτίθεται εκ νέου με γροθιές προς τον Snik. Η ίδια προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε έξαλλη από τη σκηνή, τρέχοντας προς το καμαρίνι της.

Οι δηλώσεις της Παλιοσπύρου για τον καυγά, την παραγωγή και την Παπαρίζου

«Είμαι άτυχη μάλλον δεν ξέρω τι γίνεται, δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου, είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου αυτά είναι πολύ
κρίμα να γίνονται.

Εκείνη τη στιγμή όχι δε φοβήθηκα, πάγωσα λίγο και προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη, να πω και εγώ κάτι από το μικρόφωνο από τη στιγμή που το κρατούσα, να πω ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας, να έχουμε ψυχραιμία, δυστυχώς όμως τα πράγματα ξέφυγαν.

Για την Παπαρίζου και την αντίδρασή της δήλωσε:

«Απλά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω για να την ηρεμήσω, της έδωσα και ένα φιλί, ήθελα να την ακολουθήσω στο καμαρίνι της γιατί φοβόταν γενικά για το κλίμα εκεί, ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη».

Τέλος δεν παρέλειψε να εkφράσει την απογοήτευσή της για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι διοργανωτές το σκηνικό:

«Απ' ότι έχω καταλάβει ανάμεσα σε κάποιους καλλιτέχνες της τραπ υπάρχει κάποια σύγκρουση και ήρθαν εδώ να λύσουν τις διαφορές τους. Δε σκέφτηκα τη δεύτερη φορά να μην ανέβω να βραβεύσω γιατί θεώρησα ότι η παραγωγή θα έχει λάβει τα μέτρα της για να εμποδίσει να γίνει το οτιδήποτε αλλά δυστυχώς έπεσα έξω».

Έκανε μήνυση η Παπαρίζου για το συμβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λαμπερή τραγουδίστρια τραυματίστηκε ελαφρά, και έπειτα από την αποχώρησή της από το στάδιο σε έξαλλη κατάσταση, και δικαιολογημένα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Φαλήρου, όπου με άτομα της δισκογραφικής της κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Το Twitter την αποθέωσε για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα βραβεία, με τους σχολιαστές να καταγγέλλουν παράλληλα τις εικόνες ντροπής.

«Έζησα από κοντά την ξεφτίλα των #MadVMA22. Βία μπροστά σε χιλιάδες παιδιά και εφήβους. Χειρότερο από την ίδια τη βία είναι η ανοχή σε αυτήν. Οι συγκεκριμένοι “καλλιτέχνες” τραγούδησαν κανονικά στη σκηνή, αντί να τους πετάξουν έξω. Δόξα στην Παπαρίζου που ήταν η μόνη που αποχώρησε», αναφέρει ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

Ένας άλλος σχολιαστής σημειώνει: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου να τρέχει πανικόβλητη ενώ παίζουν ξύλο δίπλα της κάτι καβαλημένοι πουθενατζήδες είναι ο ορισμός της ξεφτίλας, της κατάντιας και του πάτου που έχει πιάσει η Ελληνική μουσική. Πάνικ, όνομα και πράγμα #MadVMA22».