«Τους έντεχνους τους φτύνω στα μούτρα!» - "Έμεινε κάγκελο" ο Αρναούτογλου στον αέρα του The 2night Show

«Το κακοφορμισμένο ροκ πού το βάζεις;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τους έντεχνους τους φτύνω στα μούτρα!» -

Εκτός από τον ταλαντούχο και κορυφαίο ηθοποιό Γιώργο Κωνσταντίνου, καλεσμένος του The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 22/6 ήταν και το ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Magic De Spell, o Μιχάλης Μυτακίδης.

Εκεί, μίλησε με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον διακρίνει, με σκληρά λόγια για το έντεχνο τραγούδι μεταξύ άλλων αλλά και τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Μιχάλη Μυτακίδη

«Τα παιδιά πέφτουν στο overload της εποχής τους και το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να έχουν επιλογές. Ένα παιδί μπορεί να καταστραφεί αν δεν έχει επιλογή. Αν η trap είναι επιλογή του κόσμου σεβαστό. Το κακοφορμισμένο ροκ πού το βάζεις; Το έντεχνο είναι πολύ πιο υποκριτικό από αυτά τα παιδιά. Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα όλους. Δεν θέλω να δω κανέναν.

Είμαι ένα παιδί μεγαλωμένος με συνθέτες. Παίρναμε έναν δίσκο και έλεγε συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος και από κάτω με μικρά γράμματα Γιώργος Νταλάρας π.χ. Το μέγεθος ήταν ο συνθέτης κι ο στιχουργός. Τώρα το έντεχνο τι έκανε; Ήρθε με φόρα γεμάτο ατάλαντους τύπους και μουσικά και στιχουργικά και ερμηνευτικά – καμιά φορά αυτοί που είναι στα μαγαζιά της παραλίας είναι perfomer, o Μαζωνάκης για παράδειγμα είναι perfomer.

Με αυτούς υπάρχει ένα ανοιχτό μέτωπο, έκαναν πολύ κακό στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας, τους τη χρωστάω και θα με έχουν πάντα απέναντι. Δεν κρατάω κανέναν γιατί στην πορεία θα γίνουν έτσι κι αυτοί. Όσοι ήταν μπροστάρηδες να καλύψουν τον διαχωρισμό του κόσμου δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ. Το κάνανε σημαία τους.

Αυτό που σου λέω μου κάνει εμπορικά πολύ μεγάλη ζημιά. Η μεγαλύτερη καλλιτέχνης στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι η Γιώτα Γιάννα. Σαν ερμηνεύτρια. Τέτοια ψυχή δεν έχω δει σε κανέναν από αυτούς και είναι ένα ανθρωπάκι τόσο δα. Τιμώ τους συνθέτες μας, τους στιχουργούς μας, τους ποιητές μας. Από εκεί τι να τιμήσω; Την εμμονή τους να βγάλουν χρήματα να την τιμήσουμε και το ότι δεν αφήνουν χώρο σε κανέναν.Θα γίνω πολύ κακός» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μυτακίδης.

«Θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε, μία βλακεία είναι!»

Ο πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής και πέρα για πέρα αληθινός Χρήστος Λούλης βρέθηκε στην εκπομπή το βράδυ της Τρίτης 21/6 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα. Ο ηθοποιός, που τον απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν μέσα από τη σειρά Ψέματα, για την οποία έχει δώσει και spoiler, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει σε ένα μιούζικαλ ενώ αποκάλυψε άγνωστες στιγμές από την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής.

«Είναι όλο αυτό το περιρρέον περιβάλλον ότι θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε και στην ουσία τι είναι; Μια βλακεία είναι» είπε ο Χρήστος Λούλης σχετικά με την παρατήρηση του παρουσιαστή πως πολλοί ηθοποιοί αφού εμφανιστούν στην Επίδαυρο “καβαλάνε το καλάμι”.

«Το δικό μου τίμημα είναι ότι λόγο της δουλειάς είμαι τρομερά παρατηρητικός ακόμα και όταν συμβαίνει κάτι σε μένα ο μισός μου εαυτός βγαίνει και παρατηρεί αυτό που συμβαίνει. Δε ζω τη στιγμή όπως θα έπρεπε. Τον έχω πνίξει κάπως τον Χρήστο μέσα μου λόγω της δουλειάς. Δε ξέρω τι θα μου έλεγε ο εαυτός μου αν μπορούσε να μου πει κάτι, φοβάμαι τι μπορεί να μου έλεγε»

«Αυτό που προσπαθείς πάντα είναι να αποφύγεις τα λάθη του πατέρα σου κάποια λάθη ωστόσο δε μπορείς να τα αποφύγεις… Είσαι ο γιος του πατέρα σου και κάποια πράγματα είναι μέσα σου ακόμα και αν δε το θες… Είτε τους αγαπάς τους γονείς σου όπως εγώ είτε όχι, είναι μέσα σου…» είπε ο Χρήστος Λούλης για τον ρόλο του ως πατέρας.