Με κοντό τζιν σορτσάκι και τακούνια - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Υβόννη Μπόσνιακ στην συναυλία του Ρέμου

Εκθαμβωτική όπως πάντα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κοντό τζιν σορτσάκι και τακούνια - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Υβόννη Μπόσνιακ στην συναυλία του Ρέμου

Η πιο πιστή θαυμάστρια του Αντώνη Ρέμου είναι αναντίρρητα η αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του σε όλες τις εμφανίσεις του και να στηρίζει πιο πολύ από τον καθέναν.

Για αυτό λοιπόν η ίδια έδωσε το παρών και το βράδυ της Τρίτης 21/6 στο θέατρο Άλσος όπου ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μια φοβερή συναυλία που ήταν φυσικά γεμάτη από κόσμο, ενώ η Υβόννη πριν μερικές μέρες βρέθηκε και στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος παρέα με μια πασίγνωστη παρουσιάστρια που τα "σπάσανε" μάλιστα για τα καλά.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε την Υβόννη, η οποία είχε επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο στενό μπλουζάκι, με ένα τζιν σορτσάκι και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλές εσπαντρίγιες. Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή και έπειτα έκατσε σε μια από τις μπροστινές θέσεις.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Υβόννη Μπόσνιακ στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Υβόννη Μπόσνιακ στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Υβόννη Μπόσνιακ στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου 2

Ολόκληρη κοπέλα η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media Καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αρκετές φορές δεν έχει διστάσει μάλιστα να ποστάρει μαζί με την κούκλα κόρη της, Ελένη καρπός του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο.

Όπως είναι λογικό μητέρα και κόρη είναι αχώριστες μιας και η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. (δείτε εδώ πως περνούν το ελεύθερο χρόνο μαζί) Πλέον, η Ελένη έχει μεγαλώσει αρκετά κι όπως φαίνεται μοιάζει ολοένα και περισσότερο στην αγαπημένη της μητέρα.

Μάλιστα, οι δυο τους φαίνεται να έχουν και αρκετά κοινά μιας και δεν έχουν κρύψει την αγάπη τους για τα άλογα. Να τονίσουμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που η Υβόννη Μπόσνιακ έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της Ελένης με το δικό της άλογο το οποίο το λένε Αστερίξ.

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ