''Εγώ μπορώ να πω κάτι απευθείας στην κ. Αγγελοπούλου;'': Ποια ήταν η απορία της Μενεγάκη

Τι την εντυπωσίασε πάνω της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Εγώ μπορώ να πω κάτι απευθείας στην κ. Αγγελοπούλου;'': Ποια ήταν η απορία της Μενεγάκη

Με αφορμή την εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στην εκπομπή «αυτός και ο άλλος» και την ομολογουμένως ανανεωμένη παρουσία της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε από την εκπομπή της να κάνει κάποια σχόλια για τις αλλαγές της αλλά και να της κάνει και μια ερώτηση, που πραγματικά φάνηκε να την ενδιαφέρει πολύ. Τα σχόλια της παρουσιάστριας αφορούσαν την αλλαγή στο μακιγιάζ , που φαίνεται να έχει γίνει πιο ζωηρό και έντονο το τελευταίο διάστημα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη απέδειξε στην εκπομπή γιατί την αποκαλούν Σιδηρά Κυρία της Ελλάδας, αφού παρά τις δυσκολίες που περιέγραψε με το πρόβλημα υγείας που είχε με το αίμα της που την οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά και τα προβλήματα υγείας του συζύγου της Θεόδωρου Αγγελόπουλου, στέκεται αγέρωχη και φαίνεται να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με ψηλά το κεφάλι.

Ποια ερώτηση έκανε η Μενεγάκη για το μακιγιάζ της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη

«Εγώ μπορώ να πω κάτι απευθείας στην κ. Αγγελοπούλου; Πρέπει να έχει αλλάξει το μακιγιάζ της τον τελευταίο χρόνο και μου αρέσει περισσότερο. Είναι πιο ζωντανό, πιο χρωματιστό… Τα γούστα μου τα ξέρετε εμένα, θέλω να βλέπω μια ζωντάνια στο…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.
«Αυτό ήθελα να πω, αν έχει καμία σημασία. Μπράβο! Εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος της κάνει μακιγιάζ», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη, κλείνοντας την παρένθεση στο θέμα.

Η αποκάλυψη της Γιάννας Αγγελοπούλου για τις πλαστικές - «Έχω κάνει τα πάντα εκτός από...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 είχε βρεθεί πριν κάποιους μήνες η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει ανά καιρούς, μιας και όπως έχει πει, της αρέσει πολύ να περιποιείται την εμφάνιση της.

Μετά την εξομολόγηση της Όλγας Τρέμη για τις πλαστικές της, σειρά πήρε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, η οποία εξήγησε πως δεν έχει πρόβλημα να πει πως έχει πειράξει κάτι πάνω της.

«Είμαι 66 ετών, γεννήθηκα 12/12 του 1955, κάτι το οποίο δεν έχω αλλάξει ποτέ σε δηλώσεις μου. Δεν μετράω πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θα βρω να κάνω. Εμένα αυτή ηλικία μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου να έχεις έναν υπολογιστή στον οποίο βάζει μέσα νέα στοιχεία, ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν κι αυτά τα αντίστοιχα στοιχεία.

Βέβαια με νοιάζει η εμφάνισή μου, δε φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι έξω στη φύση. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά.

Όλες οι γυναίκες επικρίνονται για το πώς κρατούν ζωντανή την εμφάνισή τους, εδώ μπαίνουν στοιχήματα για το εάν κάποια έκανε η δεν έκανε λίφτινγκ. Λοιπόν, εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ», είπε χαρακτηριστικά.