MAD VMA 2022: Και τρίτος καυγάς μεταξύ Light και Snik - Έπεσαν μπουνιές στα παρασκήνια

Ασύλληπτο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MAD VMA 2022: Και τρίτος καυγάς μεταξύ Light και Snik - Έπεσαν μπουνιές στα παρασκήνια

Χαμός επικράτησε στα χθεσινά 22/6 Mad VMA 2022 καθώς σημειώθηκε ένας αδιανόητος καβγάς μεταξύ του Light και του Snik, με τους δυο τράπερς αλλά και τους άντρες προστασίας του καθενός αντίστοιχα να ανταλλάσσουν γροθιές και μπουνιές, προκαλώντας έτσι τεράστια αναστάτωση στο κοινό αλλά και στους υπόλοιπες καλλιτέχνες, με την Έλενα Παπαρίζου μάλιστα να τραυματίζεται μιας και καθόταν δίπλα τους, καταθέτοντας μάλιστα και μήνυση αμέσως μετά.

Και τρίτος καυγάς μεταξύ Light και Snik

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» υπήρξε και ένας τρίτος καυγάς ανάμεσα στους δυο τράπερς στη φυσούνα του γηπέδου κατά την έξοδό τους. Όπως είδαμε μάλιστα στο βίντεο, οι άντρες αντάλλαξαν και γροθιές.

Ο Light ξεμπρόστιασε την παραγωγή των Mad Vma μετά το περιστατικό

Ένα νέο μακροσκελές story δημοσίευσε ο Light στο λογαριασμό του στο instagram, επιχειρώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το ξύλο που έπεσε με τον Snik στα Mad Vma 2022. Σε αυτό δεν παρέλειψε φυσικά να ''δικάσει'' την παραγωγή των βραβείων, κατηγορώντας τους ευθέως για ηθικούς αυτουργούς πίσω από τον καυγά που ξέσπασε.

«Μια φορά και μόνο για να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρετε τι έγινε. Ο καυγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι ''βουνά'' και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στο backstage για λίγο - επέστρεψα πάνω στα καθίσματα και έκανα ότι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο.

Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ότι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές την διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του Mad Tv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καυγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας.

Στο επόμενο story τα χθεσινά μηνύματα μου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

Toπρώτο στόρυ του Light, όπου εξηγεί τι έγινε

Το sms του Light προς την παραγωγή του Mad Vma