«Είναι απλά μια φωτογράφιση που...» - Η Μαρία Σολωμού δίνει τέλος στις φήμες που την θέλουν με τον Mente Fuerte

«Είμαι ελεύθερη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι απλά μια φωτογράφιση που...» - Η Μαρία Σολωμού δίνει τέλος στις φήμες που την θέλουν με τον Mente Fuerte

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσαν στον αέρα της «Super Κατερίνα» η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης, το πρωί της Πέμπτης 23/6. Οι δύο ηθοποιοί παραδέχτηκαν πως 20 χρόνια είχαν σχέση, ενώ εκείνη ξεκαθάρισε και για το τι συμβαίνει με τον Mente Fuerte.

Είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte;

«Ήταν μία φωτογράφιση που μου άρεσε και μου ζήτησε ο Mente να την κάνουμε και θεώρησα ότι θα βγει ωραίο δημοσίευμα. Δεν αγχώθηκα ότι θα γράψουν ότι είμαστε μαζί αφού ήδη το έγραφαν.

Είμαι ελεύθερη» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η δημόσια εξομολόγηση του Mente Fuerte για την Σολωμού

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 ο Mente Fourte. Μάλιστα, ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς αφορούσε και το αν είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού.

Ν.Μ.: Είσαι σε σχέση;
Μ.F.: Όχι είμαι ελεύθερος.
Ν.Μ. Τότε εγώ γιατί φορώ την περούκα κι ιδρώνω; Εσύ πώς είσαι με αυτό; Ότι μπορεί να σε βγάλουν μια φωτογραφία, να δεις μια φωτογραφία ή να δεις τα μαλλιά αυτά σε μια φωτογραφία. Κουνώ την περούκα γιατί έχει ένα βάρος.
M.F.: Εντάξει είναι μέρος της δουλειάς. Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι; Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν με ρωτήσεις κάτι ευθέως, μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ.

Ν.Μ.: Εσείς δεν βλέπετε τα μάτια του; Πες μου Γιώργο. Έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα ότι είσαι μαζί με την Μαρία Σολωμού.
Μ.F.: Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου… Τη θαυμάζω πάρα πολύ, εκτός του ότι είναι θεάρα.