«Είσαι αγενής που...» - Φανερά ενοχλημένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με ερώτηση δημοσιογράφου

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είσαι αγενής που...» - Φανερά ενοχλημένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με ερώτηση δημοσιογράφου

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγο πριν την έναρξη των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ. Η ίδια εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από τότε, φορώντας ένα άκρως αισθησιακό και "καυτό" φόρεμα -δείτε εδώ τις εμφανίσεις των υπόλοιπων γυναικών-.

Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν τι είπε ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης για το φόρεμα είπε: «Ο σύντροφός μου μού είπε για το ρούχο μήπως νιώθω λίγο άβολα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν φοράει εσώρουχο, κάτι που φαίνεται να την ενόχλησε αρκετά, μιας και απάντησε εκνευρισμένη: «Είσαι αγενής που ρωτάς αν φοράω εσώρουχο».

Η ενόχληση της Ναυσικάς Παπαγιωτακοπούλου με την ερώτηση δημοσιογράφου

Τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

Το πρωί της Πέμπτης 16/6 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια (δείτε εδώ ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα της Ναυσικάς).

«Δεν ξέρω τι θέλω, και με έπιανε το υπαρξιακό μου πολύ συχνά. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να ακολουθήσω την ηθοποιία, αλλά γενικότερα είμαι ανοιχτή. Εμένα η ζωή μου έχει δείξει ότι όσες φορές έχω ρισκάρει μου έχουν βγει πάρα πολλά πράγματα.

Ακόμα και το Survivor προέκυψε επειδή δεν είχε δουλειά εκείνο το διάστημα και πραγματικά είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό», δήλωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε πως θα ήθελε πολύ να της γίνει μία πρόταση για παρουσίαση ή για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή.