«Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου» - Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ‘’λυγίζει’’ μιλώντας για τον πατέρα της

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη της πρώην παίκτριας του Survivor 5

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου» - Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ‘’λυγίζει’’ μιλώντας για τον πατέρα της

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπου πρόσφατα πήγε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champion League, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκουντ την Κυριακή 5/6, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 συγκινήθηκε όταν κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού βίντεο έγινε αναφορά στον πατέρα της και στον εθισμό του με τον τζόγο.

Οι δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

«Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου γιατί ενώ όλα αυτά με έχουν κάνει πιο σκληρή κι ανεξαρτητοποιήθηκα σε μικρή ηλικία, έχω δημιουργήσει μια ασπίδα κι είναι λίγο σαν να συνέβη σε κάποιον άλλον όλο αυτό και να μην ήταν δικά μου βιώματα. Όποτε έρχομαι κατά καιρούς αντιμέτωπη με το πρόβλημα, γιατί ακόμα υφίσταται, εκεί πέρα λίγο λυγίζω κι έχω μια τεράστια άρνηση» εξομολογήθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Είναι πολύ ανθρώπινο και πρέπει να το διαχειριστώ ακόμα καλύτερα. Με πονάει. Ήταν μαζί μας αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο εθισμό , δεν έχεις πλήρη ενσυναίσθηση κι αντίληψη των πραγμάτων. Βιώνεις μια απογοήτευση» συνέχισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Ναυσικά εξηγεί την στρατηγική της στο παιχνίδι

Πέντε μήνες παρέμεινε στο Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και όταν επέστρεψε στην Αθήνα παραδέχτηκε ότι τα βρήκε αρκετά σκούρα. Το πρωί της Τετάρτης 1/6 το μοντέλο βρέθηκε στον καναπέ του «Love It» και έκανε μια ανασκόπηση για την συμπεριφορά της όσο βρισκόταν στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

«Στην αρχή σκεφτόμουν να μην παίξω στην ατομική ασυλία, για το διάστημα που δεν έπαιζα και τα άλλα παιχνίδια. Πριν από αυτό όμως εγώ είχα γίνει πολύ καλύτερη παίκτρια και κέρδιζα, όμως μετά είχα το στομάχι μου και με εντολή γιατρού δεν έπαιζα.

Όταν ήρθε η ατομική ασυλία επειδή εγώ νόμιζα ότι όλα θα γίνουν καλά και ότι θα γίνω μια χαρά, θα επιστρέψω και θα συνεχίζω στο παιχνίδι, πήγα για την ατομική ασυλία. Ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, γιατί νόμιζα ότι θα γίνω καλά, δεν είχα προβλέψει ότι δεν θα γίνω καλά», παραδέχτηκε το μοντέλο.