Survivor 5: «Βγαίνεις έξω και...» - Με τι επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η εξομολόγηση του μοντέλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Βγαίνεις έξω και...» - Με τι επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Μετά την εκδρομή της στο Παρίσι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Αθήνα και βρέθηκε στον καναπέ του «Love it», όπου συζήτησε με την Ιωάννα Μαλέσκου για όλα συνέβησαν στο Survivor, αλλά και για το πως βιώνει την επιστροφή της στην καθημερινότητα.

Μάλιστα το μοντέλο εμφανίστηκε με έξτρα πολλά μαλλιά, πιθανότατα γιατί η έλλειψη βιταμινών κατά τη διάρκεια διαμονής της στον Άγιο Δομίνικο της προκάλεσαν απώλεια στο τριχωτό της κεφαλής της. Εξού και τα ξανθά εξτένσιονς που πρόσθεσε.

Τι «πήρε» από το Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης το μοντέλο παραδέχτηκε πως το άγχος της έχει μεγεθύνει μετά το τέλος του Survivor. «Δεν είμαι πολύ ήρεμη ακόμα, έχω πολύ στρες, γιατί έχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς. Βγαίνεις έξω από το Survivor και ξαφνικά έχεις να ανταπεξέλθεις σε όλη την καθημερινότητα, e-mail, υποχρεώσεις, λογαριασμούς και ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό βουνό. Όλο αυτό είναι πολύ ξένο», παραδέχτηκε.

Με πόσα χρήματα γύρισε η Ναυσικά από το Survivor;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ήταν η "ήρεμη" δύναμη του Survivor, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε απασχολήσει αρκετά με την παρουσία της και για τις κινήσεις της στο παιχνίδι το τηλεοπτικό κοινό. Τελικά όμως αποχώρησε για λόγους υγείας από το παιχνίδι, με όχι τόσο γεμάτες τσέπες, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα και συγκριτικά και με άλλους παίκτες.

Η πρώην παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι παίρνοντας 2.500 ευρώ την εβδομάδα, οπότε, μετά από 20 εβδομάδες, πήρε 50.000 ευρώ, ποσό αρκετά μικρότερο από άλλους συμπαίκτες της όπως για παράδειγμα η Μυριέλλα (δείτε εδώ πόσα παραπάνω πήρε). Σε αυτό φυσικά ένα μερίδιο ευθύνης έχει και η ίδια καθώς αυτή την συμφωνία έκλεισε, όμως ίσως είναι λίγο άδικο καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φέρει αρκετά καλά νούμερα στον Ατζούν μιας και τα επεισόδια έκαναν θεαματικά νούμερα τηλεθέασης και σε αυτό συνέβαλε και εκείνη με όσα γίνονταν.

Με μισογεμάτες τσέπες γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου