Στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League μαζί με τον Πηλαδάκη - Ανανεωμένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League μαζί με τον Πηλαδάκη - Ανανεωμένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5 για λόγους υγείας καθώς δεν άντεξε τις αντίξοες συνθήκες. Πλέον, το γνωστό μοντέλο απολαμβάνει και πάλι την καθημερινότητά της μιας και δεν άργησε να ενταχθεί ξανά και να βρει τους ρυθμούς της.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό μας ενημέρωσε για το ταξίδι «αστραπή» με το σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη (Δείτε εδώ τα ευχάριστα που ανακοινώθηκαν για το ζεύγος) στη Γαλλία. Από εκεί και συγκεκριμένα από το όμορφο Παρίσι, δημοσίευσε χτες 30/5 μία ανάρτηση με 3 φωτογραφίες, που ποζάρει με casual look, με τζιν, λευκό ζιβάγκο και λευκό puffer jacket. Την εμφάνισή της συμπληρώνει με sneakers και ροζ μεγάλη τσάντα.

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί μέσα από το κατάμεστο γήπεδο Stade de France που παρακολούθησαν τον τελικό του Champions League. Η δημοσίευση συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Πόσο ωραία πέρασα και πόσο πολύ μου είχε λείψει να βλέπω live αγώνα ποδοσφαίρου και πόσο μάλλον έναν τέτοιο αγώνα. Courtois MVP ξεκάθαρα…100Κ μέσα στο γήπεδο… Ενέργεια μαγική!!!».

Η ανάρτηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Με πόσα χρήματα γύρισε η Ναυσικά από το Survivor;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ήταν η "ήρεμη" δύναμη του Survivor, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε απασχολήσει αρκετά με την παρουσία της και για τις κινήσεις της στο παιχνίδι το τηλεοπτικό κοινό. Τελικά όμως αποχώρησε για λόγους υγείας από το παιχνίδι, με όχι τόσο γεμάτες τσέπες, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα και συγκριτικά και με άλλους παίκτες.

Η πρώην παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι παίρνοντας 2.500 ευρώ την εβδομάδα, οπότε, μετά από 20 εβδομάδες, πήρε 50.000 ευρώ, ποσό αρκετά μικρότερο από άλλους συμπαίκτες της όπως για παράδειγμα η Μυριέλλα (δείτε εδώ πόσα παραπάνω πήρε). Σε αυτό φυσικά ένα μερίδιο ευθύνης έχει και η ίδια καθώς αυτή την συμφωνία έκλεισε, όμως ίσως είναι λίγο άδικο καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φέρει αρκετά καλά νούμερα στον Ατζούν μιας και τα επεισόδια έκαναν θεαματικά νούμερα τηλεθέασης και σε αυτό συνέβαλε και εκείνη με όσα γίνονταν.

Με μισογεμάτες τσέπες γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου