Ταξίδι "αστραπή" για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Με ποιους ταξίδεψε και πού πήγε;

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ταξίδι

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5 για λόγους υγείας καθώς όπως έχουμε παρακολουθήσει οι συνθήκες είναι αρκετά αντίξοες. Πλέον, το γνωστό μοντέλο απολαμβάνει και πάλι την καθημερινότητά της μιας και δεν άργησε να ενταχθεί ξανά.

Όπως είναι λογικό, η ίδια είναι ξανά αρκετά ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν δίστασε να αποκαλύψει μέσα από τα insta stories της το ταξίδι "αστραπή" που έκανε μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κώστα Πηλαδάκη. (Δείτε εδώ τα ευχάριστα που ανακοινώθηκαν για το ζεύγος)

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και ήταν κάτι που το χρειαζόταν ιδιαίτερα. Να τονίσουμε πως βρίσκονται στην πόλη του Φωτός κάνοντας στάσεις στα αξιοθέατα της πιο ρομαντικής πόλης του κόσμου.

Οι αναρτήσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από την Γαλλία

Θα μπορούσε και καλύτερα - Με μισογεμάτες τσέπες γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ήταν η "ήρεμη" δύναμη του Survivor, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε απασχολήσει αρκετά με την παρουσία της και για τις κινήσεις της στο παιχνίδι το τηλεοπτικό κοινό. Τελικά όμως αποχώρησε για λόγους υγείας από το παιχνίδι, με όχι τόσο γεμάτες τσέπες, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα και συγκριτικά και με άλλους παίκτες.

Η πρώην παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι παίρνοντας 2.500 ευρώ την εβδομάδα, οπότε, μετά από 20 εβδομάδες, πήρε 50.000 ευρώ, ποσό αρκετά μικρότερο από άλλους συμπαίκτες της όπως για παράδειγμα η Μυριέλλα (δείτε εδώ πόσα παραπάνω πήρε). Σε αυτό φυσικά ένα μερίδιο ευθύνης έχει και η ίδια καθώς αυτή την συμφωνία έκλεισε, όμως ίσως είναι λίγο άδικο καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φέρει αρκετά καλά νούμερα στον Ατζούν μιας και τα επεισόδια έκαναν θεαματικά νούμερα τηλεθέασης και σε αυτό συνέβαλε και εκείνη με όσα γίνονταν.

Με μισογεμάτες τσέπες γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου