Mad VMA: Στο πλευρό της Παπαρίζου η Παλιοσπύρου - Η στιγμή που την αγκαλιάζει μετά τον καυγά

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mad VMA: Στο πλευρό της Παπαρίζου η Παλιοσπύρου - Η στιγμή που την αγκαλιάζει μετά τον καυγά

To άγριο σκηνικό ανάμεσα στον Light και τον Snik στα Mad VMA (δείτε εδώ το αποκλειστικό βίντεο), έλαβε χώρα την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν πάνω στη σκηνή και ετοιμαζόταν να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου φυγαδεύτηκε από το σημείο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε ελαφρά την ώρα που οι άλλοι πάλευαν μεταξύ τους.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση (δείτε εδώ την ανακοίνωση του δικηγόρου της), ωστόσο την ίδια στιγμή στο πλευρό της είχε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία άλλωστε εξήγησε πόσο λυπήθηκε που δεν κατάφερε να βραβεύσει τελικά την τραγουδίστρια.

Η στιγμή που η Παλιοσπύρου παίρνει αγκαλιά την Παπαρίζου στα Mad VMA

Μόλις κατάφερε να ξεφύγει η Έλενα Παπαρίζου, βρέθηκε στο πίσω μέρος της σκηνής. Εκεί την πλησίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία την αγκάλιασε για την ηρεμήσει.

''Θεώρησα ότι η παραγωγή έχει λάβει μέτρα, έπεσα έξω...''

Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τη λήξη των MAD VMA και της απέσπασε δηλώσεις για τα όσα έκτροπα έγιναν με το ξύλο μεταξύ Snik και Light.

«Είμαι άτυχη μάλλον δεν ξέρω τι γίνεται, δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου, είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου αυτά είναι πολύ
κρίμα να γίνονται.

Εκείνη τη στιγμή όχι δε φοβήθηκα, πάγωσα λίγο και προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη, να πω και εγώ κάτι από το μικρόφωνο από τη στιγμή που το κρατούσα, να πω ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας, να έχουμε ψυχραιμία, δυστυχώς όμως τα πράγματα ξέφυγαν.

Για την Παπαρίζου και την αντίδρασή της δήλωσε:

«Απλά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω για να την ηρεμήσω, της έδωσα και ένα φιλί, ήθελα να την ακολουθήσω στο καμαρίνι της γιατί φοβόταν γενικά για το κλίμα εκεί, ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη».

Τέλος δεν παρέλειψε να εkφράσει την απογοήτευσή της για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι διοργανωτές το σκηνικό:

«Απ' ότι έχω καταλάβει ανάμεσα σε κάποιους καλλιτέχνες της τραπ υπάρχει κάποια σύγκρουση και ήρθαν εδώ να λύσουν τις διαφορές τους. Δε σκέφτηκα τη δεύτερη φορά να μην ανέβω να βραβεύσω γιατί θεώρησα ότι η παραγωγή θα έχει λάβει τα μέτρα της για να εμποδίσει να γίνει το οτιδήποτε αλλά δυστυχώς έπεσα έξω».