Τις έσφαξε με το γάντι - Ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζει τις εμφανίσεις στα Mad VMA 2022

Ξετρελάθηκε με την Τάμτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τις έσφαξε με το γάντι - Ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζει τις εμφανίσεις στα Mad VMA 2022

Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων το απόγευμα της Τετάρτης 22/6, όταν άρχισαν να καταφτάσουν οι πρώτοι celebrities στο Tae Kwon Do για να παρακολουθήσουν τα Mad Video Music Awards 2022. Και μπορεί τελικά τις εντυπώσεις να έκλεψε ο άγριος καυγάς μεταξύ των τράπερ, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα και τα outfits των καλλιτεχνών.

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζει τα outfits στα Mad Video Music Awards

Ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί της Πέμπτης 23/6 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και σχολίασε τα look των καλοντυμένων και των… κακοντυμένων της βραδιάς (δείτε εδώ πως τις σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή).

Φυσικά η εμφάνιση που τον ιντρίγκαρε και του άρεσε περισσότερο είναι αυτή της Τάμτα, που μας έχει συνηθίσει σε πολύ μοδάτα και ωραία outfits.

Ενώ διευκρίνισε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στη φλογερή κόκκινη παρουσία της Κατερίνας Στικούδη και της ltra sexy Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που δεν έκανε και σωστές πόζες.

Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα Mad VMA 2022

Στα Mad Video Music Awards συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, πολλούς Έλληνες celebrities, την Τετάρτη 22/06/2022, στο γήπεδο του Tae Kwon Do. Κάποιες κυρίες ήταν εκθαμβωτικές και εντυπωσίασαν με το ιδιαίτερο στιλ τους, άλλες όχι και τόσο.

Υπέρλαμπρη η Κατερίνα Στικούδη σε αυτό το κατακόκκινο maxi φόρεμα με σχίσιμο στο πόδι. Μου θυμίζει το γνωστό σε όλους μας cartoon, Betty Boop. Πολύ σέξυ και όμορφη... από εμένα είναι ναι, αν και θα ήθελα ένα λιγότερο γυαλιστερό ύφασμα στο φόρεμα.

Κατερίνα Στικούδη

Και περνάμε στην εντυπωσιακή Άλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία εμφανίστηκε με ένα πανέμορφο πουπουλωτό φούξια mini φόρεμα, συνδυασμένο πολύ σωστά με μπλε πέδιλα με στρας. Θα προτιμούσα να κρατήσει μία άλλη τσάντα από αυτή τη μπλε που θα δεις παρακάτω, όχι ότι αυτή δε ταιριάζει, αλλά θα ήθελα μία ανατροπή. Τα μαλλιά της είναι το αδύναμο σημείο σε αυτή την εικόνα, καθώς θα ήταν καλύτερο να μην τα κρεπάρει και να τα αφήσει τελείως λιτά με χωρίστρα στη μέση, ή να κάνει ένα εντυπωσιακό wet look.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Σαν άγγελος η Έλενα Τσαγκρινού, εμφανίστηκε με μία άκρως εντυπωσιακή λευκή ολόσωμη φόρμα, με μία μακριά εσάρπα στο ίδιο χρώμα και ύφασμα. Τι να πρωτοσχολιάσω; Είναι υπέρκομψη και ολόσωστη στιλιστικά. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της είναι συγκλονιστικά.

Έλενα Τσαγκρινού

Η σύντροφος του γνωστού σε όλους μας πλέον trapper Light, (που αποκλείστηκε εν τέλη από τα βραβεία μετά το αισχρό περιστατικό ξύλου με τον Snik, δείτε εδώ βίντεο) η Άννα Θεοδωρίδη, εμφανίστηκε επίσης με μία αποκαλυπτική λευκή ολόσωμη φόρμα, με μανίκια και πορτοκαλί πέδιλα. Όμορφη είναι, αλλά δεν τρελάθηκα και εάν με ρωτάτε, η Έλενα Τσαγκρινού το φόρεσε καλύτερα.

Light

Και μιας και μιλάμε για trappers, ας περάσουμε στη πανέμορφη σύντροφο του Fy, Αλεξία. Έκανε ένα total black look, καθώς φόρεσε ένα μαύρο set, το οποίο απαρτίζεται από crop top και μακρύ παντελόνι. Τα συνδύασε με μαύρα πέδιλα και μαύρα γυαλιά. Ενώ τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της είναι πολύ όμορφα, θεωρώ πως η εμφάνιση της είναι πολύ απλή και θα μπορούσε να βάλει κάτι πιο εντυπωσιακό.

Fy

Απίστευτα αστραφτερή η Ειρήνη Αγγελοπούλου, εμφανίστηκε με ένα εντελώς see through set, το οποίο απαρτίζεται από μακρυμάνικο crop top και maxi φούστα με σκίσιμο. Τα μαλλιά της είναι υπέροχα πιασμένα πίσω σε κοτσίδα, αλλά το τσαντάκι που κρατάει δε μου αρέσει καθόλου.

Ειρήνη Αγγελοπούλου

Και περνάμε στην αγαπημένη μου Έλενα Γαλύφα, που φέτος θα την δούμε σε ρόλο έκπληξη στο GNTM.Τι να πεις για αυτήν την γυναίκα. Είναι πάντα τόσο στιλάτη. Εμφανίστικε με ένα total black outfit. Τα πέδιλα που επέλεξε και τα αξεσουάρ της είναι υπέροχα, όσο για την τσάντα... κάνει την αντίθεση, καθώς είναι στο υπέροχο lime χρώμα που λατρεύω.

Έλενα Γαλύφα

Η Σοφία Δανέζη εμφανίστηκε με μία λευκή κοντή ολόσωμη φόρμα με ενσωματωμένη φούστα και ένα μανίκι. Μου αρέσει η ιδέα του ασύμμετρου, αλλά εάν με ρωτάς δεν τρελάθηκα κι όλας, γιατί νομίζω πως της είναι λίγο μεγάλο το size του ρούχου.

Σοφία Δανέζη

Τέλος, περνάμε στην πανέμορφη Χάρις Σάββα, η οποία φόρεσε ένα πολύ όμορφο crop top με στρας, με μαγιό από μέσα και μία σατινέ λευκή παντελόνα. Ενώ τα μαλλιά της και το μακιγιάζ είναι πολύ σωστά, τα κόκκινα γυαλιά θεωρώ πως δεν ταιριάζουν καθόλου, καθώς και η τσάντα δεν είναι και η αγαπημένη μου. Κατά τα άλλα είναι υπέρλαμπρη και άκρως εντυπωσιακή.

Χάρης Σάββα