Λάκης Γαβαλάς για τράπερς στα MAD VMA: ''Ηρεμήστε λίγο, το σταριλίκι θέλει πολύ μαγκιά''

Περιέγραψε καρέ - καρέ όσα έζησε χθες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς για τράπερς στα MAD VMA: ''Ηρεμήστε λίγο, το σταριλίκι θέλει πολύ μαγκιά''

Με τον γνωστό του γλαφυρό και ευθύ τρόπο ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε σήμερα το πρωί 23/6 στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», τα όσα συνέβησαν χθες μεταξύ των τράπερς στα Mad Video Music Awards, στα οποία ήταν παρόν. Ο γνωστός σχεδιαστής ''δίκασε'' τους εμπλεκόμενους και τους ομοίους τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάρτηση και τη στάση του Νίκου Βουρλιώτη, τον οποίο και εκτιμά πολύ.

Ο Γαβαλάς αναφέρθηκε επίσης στη σκηνή που ξεκίνησε η σύγκρουση, αλλά και στην στάση της Τάμτας για την οποία έγραψαν ότι λιποθύμησε από το σκηνικό στα παρασκήνια. Ο Τάσος Ξιάρχο μάλιστα ανέβηκε και την πήρε από τη σκηνή καθώς όπως είπε είδε να βγαίνει όπλο στο σημείο της συμπλοκής, ενώ δεν παρέλειψε και ο ίδιος να ρίξει τα καρφιά του προς τους εμπλεκόμενους.

Όσα είδε ο Λάκης Γαβαλάς στα Mad VMA 2022

«Υπάρχουν κάποια άτομα στην Ελλάδα που έχουν θέσεις κλειδιά. Ένας έχει φαρμακοβιομηχανία, ο άλλος έχει site, αυτοί είναι στη μουσική. Δυστυχώς ενθέτουν κάποιες απόψεις, τις κραυγάζουν τις υποστηρίζουν και παρακινούν κάποιο κόσμο. Αυτό που εγώ αισθάνομαι είναι ότι κάποια παιδιά νέα που τυγχάνει να γνωρίζω μέσω των social, που γράφουν. επικροτούν τη μαγκιά αυτή αυτών των ανθρώπων, για αυτό θέλω να πάω στο παρακάτω κομμάτι και να δω πως σώζουμε τα παιδιά μας, τα ανίψια, τα εγγόνια μας στην προκειμένη να προετοιμαστούν να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο της μουσικής. Γιατί είναι ένα φαινόμενο αυτή η μουσική στην Ελλάδα ειδικά».

Και συνέχισε μιλώντας για το σκηνικό:

«Οι άνθρωποι αυτοί φτιάχνουν χαρακτήρες. Εγώ επειδή έχω γνωρίσει και τον Tupac, όταν πήγαινα στα show τα ξένα, είχαν έναν bodyguard, τον είχαν έξω, όχι δίπλα τους.
Όταν είδα το σκηνικό νόμιζα ότι η Τάμτα είχε ένα χορευτικό και κάτω στο κοινό. Δεν κατάλαβα από την αρχή τι συμβαίνει και μετά βλέπω να πολλαπλασιάζεται αυτός ο όχλος, ένα κύμα τρελό. Και σκέφτομαι κάποιος θα πάθει ασφυξία. Όταν προετοιμαζόμαστε να πάμε να τιμήσουμε αυτούς τους τραγουδιστές, να τους θαυμάσουμε, να τους χειροκροτήσουμε και τελικά μας αγνοούν, σκέφτομαι, παιδιά για ηρεμήστε λίγο, το σταριλίκι θέλει πολύ μαγκιά. Έκανε ένα post σήμερα ο Βουρλιώτης, τον οποίο θαυμάζω τρελά για το ήθος του, με το οποίο συμφωνώ πολύ».

Της έσφαξε με το γάντι - Δεν έκρινε μόνο τους τράπερ αλλά και τις κακοντυμένες των βραβείων

Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων το απόγευμα της Τετάρτης 22/6, όταν άρχισαν να καταφτάσουν οι πρώτοι celebrities στο Tae Kwon Do για να παρακολουθήσουν τα Mad Video Music Awards 2022. Και μπορεί τελικά τις εντυπώσεις να έκλεψε ο άγριος καυγάς μεταξύ των τράπερ, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα και τα outfits των καλλιτεχνών.

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε τα look των καλοντυμένων και των… κακοντυμένων της βραδιάς (δείτε εδώ πως τις σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή).

Φυσικά η εμφάνιση που τον ιντρίγκαρε και του άρεσε περισσότερο είναι αυτή της Τάμτα, που μας έχει συνηθίσει σε πολύ μοδάτα και ωραία outfits.

Ενώ διευκρίνισε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στη φλογερή κόκκινη παρουσία της Κατερίνας Στικούδη και της ltra sexy Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που δεν έκανε και σωστές πόζες.