Mad VMA: Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που ο Τάσος Ξιαρχό παίρνει την Τάμτα πάνω από τη σκηνή

Την παίρνει άρον άρον και φεύγουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mad VMA: Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που ο Τάσος Ξιαρχό παίρνει την Τάμτα πάνω από τη σκηνή

O Τάσος Ξιαρχό ήταν μάρτυρας στον άγριο καυγά που στήθηκε στα Mad VMA ανάμεσα στον Snik και τον Light. Πρώτη του κίνηση, ήταν να πάρει την Τάμτα και να την απομακρύνει από τη σκηνή καθώς όπως είπε ο ίδιος, είδε κάποιον να κάνει την κίνηση για να βγάλει όπλο.

«Είναι μια στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο. Σίγουρα κάποιος το ξεκίνησε. Όταν είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες. Έγινε κάτι και για αυτό ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα. Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα.

Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act και έπαιζε playback. Έπρεπε να φύγουν όλοι. Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυτό που συνέβη και προσπάθησε να τους ηρεμήσει… Δεν θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και ποιος θα καταφέρει να αρχηγεύσει. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Βίντεο από τη στιγμή που ο Τάσος Ξιαρχό απομακρύνει την Τάμτα από τη σκηνή των VMA

MEGA: Η επίσημη ανακοίνωση μετά το περιστατικό βίας ανάμεσα στον Light και στον Snik στα MAD VMA 2022

Σύμφωνα με μαρτυρίες και βίντεο, συνολικά 3 τσακωμοί σημειώθηκαν μεταξύ των 2 αντρών χωρίς να ξέρει ακόμα κανείς ποιος πραγματικά ξεκίνησε τον καυγά και με ποια αφορμή, αν και είναι γνωστή η κόντρα τους τα τελευταία χρόνια.

Τα MAD αμέσως μετά την λήξη της διοργάνωσης αναφέρθηκε στο εν συμβάν και ανακοίνωσε επίσημα πως οι δυο τράπερς θα αποκλειστούν από την μεγαλύτερη γιορτή μουσικής στην Ελλάδα και δεν θα προβληθούν οι εμφανίσεις τους.

Το πρωί μάλιστα της Πέμπτης 23/6 και το MEGA προχώρησε σε μια αντίστοιχη ανακοίνωση.

undefined