«Ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι, λέγαμε...» - Ο Οδυσσέας Σταμούλης μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Η συνεργασία τους στους Δύο Ξένους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι, λέγαμε...» - Ο Οδυσσέας Σταμούλης μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου μίλησε ο Οδυσσέας Σταμούλης, το πρωί της Πέμπτης 23/6. Ο αγαπητός και ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε για τη συμμετοχή του στους Δύο Ξένους αλλά και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, για τον οποίο μιλούν συχνά πυκνά πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του που θυμούνται στιγμές μαζί του...

Η εξομολόγηση του Σταμούλη για τον Σεργιανόπουλο

«Οι Δύο Ξένοι είναι ένα από τα σίριαλ που έχω κάνει. Έτυχε να είναι τόσο επιτυχημένο και δικαίως είχε κάνει επιτυχία. Έχω κάνει 38 χρόνια θέατρο. Καλώς ή κακώς έχω δεν εξαντλείται κι ούτε αρχίζει ούτε τελείωσε με τους Δύο Ξένους. Το σίριαλ ήταν μια ευτυχής συγκυρία, έχουμε κάνει και μάπες.

Θυμάμαι καλημέρα και καληνύχτα γιατί με τον Νίκο. Ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι, λέγαμε καλημέρα όταν αλλάζαμε και καληνύχτα το βράδυ. Θέλω να πω ότι δεν είχα κάποια ιδιαίτερη γνωριμία. Είχα τη γνώμη ενός πάρα πολύ καλού συναδέλφου και καλού ηθοποιού» ανέφερε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Συμπληρώνονται 14 χρόνια από την άγρια δολοφονία του ηθοποιού

Σαν σήμερα, 14 χρόνια πριν, έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σεργιανόπουλος, δολοφονημένος με 21 μαχαιριές. Το έγκλημα συγκλόνισε το πανελλήνιο με αποτέλεσμα να απασχολήσει για τουλάχιστον δύο μήνες τα μέσα ενημέρωσης, Η εκπομπή Τι λες Τώρα έκανε ένα μικρό αφιέρωμα στον ηθοποιό, που σαν σήμερα βρήκε τραγικό τέλος.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης, ο εσωστρεφής Νίκος, ο φίλος, ο συνάδερφος, όλα όσα ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος για τους συναδέρφους τους και τους δικούς του ανθρώπους. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε απασχολήσει καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε τη Πέμπτη 4 Ιουνίου του 2008 δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι, φέροντας στο σώμα του 21 μαχαιριές. Μετά από δύο μήνες, και τη λήψη δαχτυλικών αποτυπωμάτων από το σπίτι συνελήφθη ένας 30χρονος άντρας, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Σχεδόν 1.5 χρόνο μετά, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του ηθοποιού και ακολούθησε ο σύζυγος της αδερφής του Νίκου Σεργιανόπουλου. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος έγινε γνωστός κυρίως μέσα από τη σειράς «Δύο Ξένοι», η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ο καθηγητής Μαρκοράς με την παρουσιάστρια Μαρίνα Κουντουράτου ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια της εποχής.

Η συμπρωταγωνίστριά του, Εβελίνα Παπούλια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως αντιμετώπισε τον χαμό του με «σιωπή, γιατί δεν της άρεσε να ακούει να μιλάνε όλοι για τον Νίκο».