«Για εμένα έχει τελειώσει το GNTM» - Καταπέλτης ο Άγγελος Μπράτης για τα νέα του επαγγελματικά βήματα

Η αναφορά στον Λάκη Γαβαλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Για εμένα έχει τελειώσει το GNTM» - Καταπέλτης ο Άγγελος Μπράτης για τα νέα του επαγγελματικά βήματα

Το πρωί της Πέμπτης 23/6 ο Άγγελος Μπράτης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό», Εκεί ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έδωσε μία από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις. Μίλησε για την νέα του σχέση, ενώ αναφέρθηκε και στην «κόντρα» του με τον Λάκη Γαβαλά και στην συμμετοχή του στο My Style Rocks.

Αρχικά έκανε λόγο για το «διαζύγιο» με το GNTM το οποίο ήρθε από κοινού, καθώς όπως είπε, εκείνος έκανε μια πρώτη συζήτηση για το τέλος, νιώθοντας ότι επαναλαμβάνεται.

Τα επαγγελματικά βήματα του Άγγελου Μπράτη

«Εγώ το είχα αναφέρει, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι. Αν εγώ δεν κάνω κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά δεν έχει νόημα να παίρνω τον χώρο κάποιου άλλου, που θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό

Για εμένα έκλεισε το GNTM, θεωρώ ότι όταν κάτι κάνει τον κύκλο του πρέπει και να τελειώνει, δεν πιστεύω ότι τα πράγματα πρέπει να κρατήσουν για πάντα», ανέφερε.

Όσο για το My Style Rocks, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ένα project που του ταιριάζει, καθώς δεν είναι στυλίστας και δεν έχει κρίνει ποτέ κάποιον γι' αυτά που φοράει.

«Ποτέ δεν παρεξηγήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς μαζί μου γιατί με γνωρίζει, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Του έχω τεράστια εκτίμηση. Πραγματικά ξέρει από τα πάντα, έχει απίστευτες γνώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μπράτης συγκλονίζει για τη μάχη με την κατάθλιψη

Ο Άγγελος Μπράτης έδωσε μια πλήρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πάμε Δανάη τη Δευτέρα 16/5 μιλώντας για πολλά ζητήματα, που αφορούν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Ο σχεδιαστής μόδας, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή τους ως κριτής στο Gntm εξήγησε τους λόγους, που δε θα είναι στον νέο κύκλο.

Για τον καιρό όμως που ήταν στο διαγωνισμό μόδας έκανε μια αποκάλυψη, την οποία το κοινό δεν αντιλήφθηκε αλλά ούτε και πολλοί από τους συναδέλφους του, όπως λέει. Η κατάθλιψη με την οποία και πάλευε ήταν αυτό, που δεν ήθελε να μοιραστεί με κανέναν και όμως υπήρχε κανονικά στη ζωή του. Το ευτυχές είναι πως την ξεπέρασε και αυτό φάνηκε και στις επόμενες σεζόν από την πλήρως ανανεωμένη του εμφάνιση.

«Το να μην είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM ήταν κάτι που έγινε εν κοινή συναινέσει. Κάθε πράγμα θεωρώ ότι πρέπει να κλείνει και τον κύκλο του. Μέσα από το GNTM έμαθα πάρα πολλά πράγματα, κυρίως για τον εαυτό μου κι έκανα πολλούς φίλους και η συνεργασία με την παράγωγη ήταν τέλεια. Η Βίκυ ήταν αυτή που με πήγε στο GNTM και επέμενε τόσο πολύ να πάω στο casting.

Με υποστήριξε και τη θεωρώ μέντορα μου στην τηλεόραση. Αυτοί που θα μου λείψουν περισσότερο από το GNTM είναι όλοι οι οπερατέρ, οι ηλεκτρολόγοι, οι άνθρωποι στα φώτα και τον ήχο. Τους ένιωθα όλους φίλους μου. Αν δεν ήταν αυτοί δεν ξέρω τι θα έκανα. Ανυπομονώ να δω το καινούργιο GNTM».

«Κι εγώ έχω στενοχωρηθεί πάρα πολλές φορές άλλα δεν σταμάτησα να κάνω τη δουλειά που κάνω. Μόνο μία περίπτωση υπήρχε που δεν ήταν ότι ήμουν αυστηρός. Είχε ξεφύγει κάπως η διάθεση μου, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος».

Άγγελος Μπράτης

«Θα με ενδιέφερε σίγουρα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση, αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Δέχθηκα μία πρόταση την οποία και απέρριψα μέσα σε δυο ώρες. Δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Εγώ έχω δουλειά και εξακολουθούσα να την έχω όταν έκανα τηλεόραση. Δεν με απασχολούν τα κουτσομπολιά, δεν με ενδιαφέρουν οι ζωές των άλλων και δεν έχω καμία αγωνία μη χάσω τη δουλειά».

«Το πρόβλημα με την κατάθλιψη είναι ότι δεν την αναγνωρίζεις. Πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις. Ούτε εγώ γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη, απλώς έτυχε να πάθω μία πολύ μεγάλη κρίση άγχους και από εκεί να αποκαλυφθεί. Έγινε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο του GNTM», αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Ήταν δυνατό να αφήσω το GNTM. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για συνεχίσω άλλα και να μην δημιουργώ πρόβλημα στους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου με αγκάλιασαν, με προστάτεψαν. Ποτέ δεν άφησαν να φανεί κάτι λάθος και το μοντάζ βοηθούσε τρομερά γιατί δεν μιλούσα πολύ. Από τη δεύτερη σεζόν άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ, να γελάω και να περνάω υπέροχα γιατί ένιωθα πολύ άνετα με την ομάδα. Την τρίτη χρονιά του GNTM, αποφάσισα να φορέσω μάσκα. Ο ρόλος μου να γίνει κανονικός ρόλος και να διαχωρίσω τον Άγγελο από τον τηλεοπτικό χαρακτήρα σε μία συγκεκριμένη εκπομπή», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης επιπρόσθετα.

«Άφησα μούσια, έχασα δεκαπέντε κιλά, φόρεσα γυαλιά και τα πιο ωραία sur mesure κουστουμιά. Δημιούργησα μόνος μου τη μάσκα μου και τον χαρακτήρα μου. Κανένας δεν με σκηνοθέτησε. Με φλερτάρουν πολύ μέσα από το Instagram. Αν έχουν ενδιαφέρον τα μηνύματα, απαντάω. Tα πηγαίνω πάρα πολύ καλά με το φλερτ. Μου αρέσει να φλερτάρω πάρα πολύ. Δεν χρειάζεται να είναι με κάτι ερωτικό, μπορείς να φλερτάρεις και με έναν σκύλο αν θέλεις η με μία γάτα», είπε ο Άγγελος Μπράτης.