«Είναι η τρίτη μου σχέση» - Η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη για την προσωπική του ζωή

«Μου αρέσει η συντροφικότητα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι η τρίτη μου σχέση» - Η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη για την προσωπική του ζωή

Το πρωί της Πέμπτης 23/6 ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στον καναπέ του «Πρωινού» και μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα. Όπως είχε αποκαλύψει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός σχεδιαστής είναι σε σχέση και μάλιστα δεν προσπαθεί να το κρύψει.

Ο Άγγελος Μπράτης παραδέχεται πως βρίσκεται σε σχέση

«Ναι είμαι σε σχέση αλλά δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο σχεδιαστής και συνέχισε: «Και στο παρελθόν έχω κάνει σχέσεις και έχω χωρίσει. Δεν είναι η πρώτη μου σχέση είναι η τρίτη. Είμαι πολύ πιστός άνθρωπος.

Είμαι πιστός γενικά όχι μόνο στις σκέψεις, είμαι πιστός με τους φίλους μου, με την δουλειά μου, με τα projest ου αναλαμβάνω. Είμαι πιστός άνθρωπος.

Είχα τρεις σχέσεις σε όλη μου την ζωή. Η πρώτη διήρκησε 10 χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι ποτέ πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου», παραδέχτηκε ο Άγγελος Μπράτης.

«Αυτό που ερωτεύομαι σε έναν άνθρωπο είναι η ανθρωπιά, να είναι καλός άνθρωπος και να είμαι φίλος μαζί του. Να μην υπάρχει καμία κριτική και να είμαι ίσός, δεν μπορώ τις ανισορροπίες και τους ανταγωνισμούς. Θέλω να περνάω ωραία με τον σύντροφό μου», ολοκλήρωσε.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για τον νέο κύκλο του GNTM

Την Κυριακή 22/5 στο Τι λες τώρα, εκτός από το ρεπορτάζ σχετικά με τις audition για την κριτική επιτροπή του GNTM 5, προβλήθηκαν δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη στην εκπομπή, καθώς η κάμερα τον συνάντησε στο Queer Festival και έκανε κάποια σχόλια για τον νέο κύκλο του του ριάλιτι.

«Πολύ ωραία επιστρέφει η Βίκυ, που είναι το GNTM. Το θέμα με τα GNTM όλου του κόσμου είναι ότι τα παιδιά που πηγαίνουν, πρέπει να έχουν μπροστά τους ένα είδωλο να φτάσουν, ένα μοντέλο που όχι απλά τα έχει καταφέρει αλλά έχει γίνει super star. Η Βίκυ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος» είπε ο Άγγελος Μπράτης.

«Για εμένα ο κύκλος του GNTM έκλεισε, το έκανα τέσσερα χρόνια και μου έδωσε πολλές εμπειρίες. Πέρασα πολύ ωραία κι έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά από αυτό που καταλαβαίνω. Από όσο γνωρίζω φέτος είναι η Βίκυ κι ο Καράβας επιτροπή» συμπλήρωσε.