«Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται» - Οι πρώτες δηλώσεις του SNIK για το ξύλο στα Mad Vma

Αμετανόητος ο τράπερ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται» - Οι πρώτες δηλώσεις του SNIK για το ξύλο στα Mad Vma

Το βράδυ της Τετάρτης 22/6 συνέβη ένας σοβαρός καβγάς σε δημόσιο χώρο ανάμεσα στον SNIK και τον Light, δυο τράπερς οι οποίοι παρευρέθηκαν και έκατσαν πολύ κοντά σε θέσεις στην καλοκαιρινή απονομή βραβείων του Mad Vma.

Η συμπλοκή αποτελεί μια πολύ άσχημη εικόνα με τα βίντεο, που κυκλοφόρησαν από το κοινό, που βρισκόταν στην αρένα, να είναι άκρως ντροπιαστικά και αποτροπιαστικά. Και οι δύο τραγουδιστές κατηγορούν ο ένας τον άλλον για την επίθεση με τον Snik να κάνει την πρώτη του τοποθέτηση το απόγευμα της Πέμπτης 23/6 από το προφίλ του στο instagram.

Οι δηλώσεις του SNIK μετά τον καβγά στα βραβεία Mad Vma

«Καλησπέρα, καλημέρα. Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελς για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο.

Δε το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οκ, σεβαστό και αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και είδε όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν On perform την ώρα που έγινε αυτό.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού» λέει στα βίντεο του ο Snik και στη συνέχεια δείχνει ένα βίντεο από τη στιγμή που του επιτέθηκε ο Light.

«Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δυο χέρια, τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση».

Η επίσημη ανακοίνωση της Panik Records μετά τον ασύλληπτο καυγά μεταξύ Snik και Light

Κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει χαμός στα φετινά βραβεία MAD αλλά ο Snik και ο Light τους διέψευσαν όλους, καθώς τσακώθηκαν όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η τελετή. Μάλιστα τα MAD ανακοίνωσαν ότι δεν θα παίξουν τα act των τραπερ.

Σε όλο αυτό το πνεύμα η δισκογραφική εταιρεία των καλλιτεχνών, Panik Records εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας τα γεγονότα.

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν.

Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί του Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

Panik - MAD VMA