«Τότε βέβαια δεν...» - Ο Γιάννης Βασιλώττος αποκαλύπτει πώς προέκυψε ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες

«Εγώ ζήτησα να το σκεφτώ!»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τότε βέβαια δεν...» - Ο Γιάννης Βασιλώττος αποκαλύπτει πώς προέκυψε ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιάννης Βασιλώττος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Κυψέλη, το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του στη σειρά)

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βασιλώττου για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλώττος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με πήραν οι άνθρωποι από τις Άγριες Μέλισσες την πρώτη σεζόν για έναν συγκεκριμένο ρόλο. Με φώναξαν για να δουν αν μπορώ να μιλήσω. Με κάλεσαν λοιπόν, μου έδωσαν να διαβάσω μια σκηνή για έναν ρόλο που θα έμπαινε για λίγα επεισόδια χωρίς να το ξέρω και κάνοντας τη σκηνή αναρωτήθηκαν γιατί δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση. Είχα τελειώσει δυο χρόνια πριν την σχολή, οπότε δεν έτυχε και δεν ήξερα εάν μπορώ να το κάνω. Αν μπορούσα να ανταπεξέλθω δηλαδή σε τόσο γρήγορους ρυθμούς».

«Φεύγοντας με πήραν τηλέφωνο , την ίδια μέρα νομίζω, για να μου πουν πως ήθελαν να συνεργαστούμε. Εγώ ζήτησα να το σκεφτώ! Άλλος άνθρωπος δεν θα το σκεφτόταν καν και θα επέστρεφε να υπογράψει. Και εγώ αυτό ήθελα αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να το κάνω».

«Από τον καιρό που είχα τελειώσει τη σχολή και μετά προσπαθούσα να φτιάξω ένα βιογραφικό. Το να μπεις και να κάνεις τηλεόραση όντας τόσο μικρός, όχι σε ηλικία αλλά σε εμπειρία, μπορεί να σε κάνει να χαντακώσεις τον εαυτό σου μόνος σου. Γιατί όταν θα βγω στο γύρισμα, χωρίς να έχω τον χρόνο να κάνω μια πρόβα με τον συμπαίκτη μου, εγώ θα εκτεθώ. Τότε βέβαια δεν μπήκα στη σειρά, αλλά μπήκα έναν χρόνο μετά με τον ρόλο του Μπάμπη και με αγκάλιασαν όλοι οι συνεργάτες», συμπλήρωσε ο Γιάννης Βασιλώττος.

Η απίστευτη αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλώττου - «Έχω πάρει 4,5 ευρώ για μία...»

Ο εκρηκτικός ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος τον οποίο απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, το πρωί της Τρίτης 31/5 έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο μεταξύ άλλων και τραγουδιστής, αναφέρθηκε στο άτομο που τον ενθάρρυνε να σπουδάσει υποκριτική, στα ραβασάκια που λαμβάνει από θαυμάστριες, ενώ παραδέχτηκε και το μεγάλο ποσό που έχει λάβει για μία μόνο παράσταση.

«Ήθελα να τραγουδάω και ήρθα στην Αθήνα να φτιάξω τη φωνή μου, όχι για να γίνω η πρώτη φίρμα της οικουμένης. Στα 23 μου γνώρισα μια κοπέλα και με παρότρυνε να μπω σε δραματική σχολή. Έχω δουλέψει οικοδομή, σε αποθήκες, σε ξενοδοχεία», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώττος και απάντησε για το σημάδι στη μύτη του: «Δεν έχω σοκολάτα στη μύτη, είναι από μια σκηνή βίας για το σίριαλ, όπου χτύπησα στο πάτωμα».

«Βρίσκω ραβασάκια εκεί που πίνω καφέ, ή μου έρχεται μήνυμα “σε είδα, τι ωραίος είσαι”. Στο θέατρο πέρυσι ένα άτομο ήρθε σχεδόν σε όλες τις παραστάσεις. Θα αρχίσω να κυνηγώ μια κοπέλα μόνο αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, γιατί φοβάμαι την απόρριψη. Έχω πάρει 4,5 ευρώ αμοιβή για να παίξω σε μία παράσταση, δεν είχαμε τόσο κόσμο. Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου και ήμουν στο γύρισμα και το βράδυ είχα παράσταση».

Απαντώντας, τέλος, στο αν θα παρουσίαζε ποτέ εκπομπή, ο Γιάννης Βασιλώττος: «Θα παρουσίαζα εκπομπή, αλλά να είναι κάτι που θα μπορούσα να εκφραστώ, έχεις καμία πρόταση να μου κάνεις;»