Έκανε το επόμενο βήμα - Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ''απασφάλισε'' για την ερωτικά του

Τι είπε για την πρώην του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκανε το επόμενο βήμα - Ο Στέφανος  Πιτσίνιαγκας ''απασφάλισε'' για την ερωτικά του

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ήταν ένα από τα πρόσωπα, που είδαμε στα Mad video awards κάνοντας μια εμφάνιση, που συζητήθηκε αρκετά από ενδυματολογικής άποψης. Ο νεαρός τραγουδιστής πριν παραλάβει το βραβείο του έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy day την Πέμπτη 23/6.

Μεταξύ των όσων δήλωσε δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για την πρώην σύντροφό του, την Μαριάννα Καρά, η οποία είχε παρευρεθεί και εκείνη με τη σειρά της στο event. Δε θέλησε να κάνει κάποια αποκάλυψη, μιλώντας τόσο όσο για εκείνη, δείχνοντας μια μικρή αμηχανία, στην περίπτωση που θα έπρεπε να χαιρετηθεί μαζί της.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Πιτσίνιαγκα για την πρώην του στα Mad Vma

«Oκ μια χαρά. Είμαστε σε μία μουσική ωραία στιγμή δεν υπάρχει λόγος να λέμε για πρώην και τέτοια ο καθένας έχει το δρόμο του, έχουμε προχωρήσει στις ζωές μας να είναι καλά… Υγεία».

«Μου ήταν δύσκολο να επιβιώσω»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11) ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο νικητής του House of Fame, ο οποίος μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό του με την Μαριάννα Καρά, με την οποία έγιναν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι.

«Με τη Μαριάννα ήμασταν μαζί 2 μήνες μετά το παιχνίδι. Καταλήξαμε να είμαστε ξεχωριστά από δική μου επιλογή, γιατί εγώ ήθελα να είμαι μόνος μου αυτόν τον καιρό.

Δεν είχα ξαναμπεί σε μια σχέση, οπότε μου ήταν δύσκολο να επιβιώσω. Ήθελα να επικεντρωθώ στο στόχο μου, στο τραγούδι, να δουλέψω με τον εαυτό μου, φωνητικά και τέτοια πράγματα. Καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες εγώ προσωπικά με την Μαριάννα στην έξω μας ζωή», είπε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.