''Λιώνει'' για την κορούλα της - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της Πέννυς Μπαλτατζή

Έγιναν 4 πλέον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λιώνει'' για την κορούλα της - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της Πέννυς Μπαλτατζή

Το πρωί της Τρίτης 21/6 έγινε γνωστό, πως η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, φέροντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το μεγαλώνει την οικογένεια τους και στο εξής θα κάνει παρέα στον αδερφό της, που την περίμενε πως και πως.

Η τραγουδίστρια έχοντας μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό για την γέννηση της κορούλας της, ακόμα και αν ήταν πρόωρη την Πέμπτη 23/6 αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους και αφού τακτοποιήθηκε εκείνη και το νέο μέλος, ανέβασε στο προφίλ της στο instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι της.

Η πρώτη φωτογραφία της Πέννυς Μπαλτατζή με το νεογέννητο μωρό της

«Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο ,λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραιδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη. Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της.

Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά ,αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό. Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου, ήταν όλα υπέροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις.

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν ,είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και γώ γουστάρω πολύ».

Μωρό - Μπαλτατζή

Τα πρώτα λόγια της Μπαλτατζή μετά την γέννηση της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πέννυ Μπαλτατζή η οποία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Τζούτη, το οποίο περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία.

Η ίδια έχει ακόμα ένα παιδί τον Κάρολο που είναι δύο ετών, ενώ γέννησε το κοριτσάκι το βράδυ της Δευτέρας 20/6 πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

Η τραγουδίστρια που είναι πολύ ενεργή στα social media αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα. Ενώ μίλησε με ειλικρίνεια για πολλά θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη της αλλά και την γέννα.

«Θέλω να σα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό, είναι μαχίμι, βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο να κατοικήσουν στο κορμάκι μου. Όλα καλά, νιώθω δυνατή, νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ αν και γέννησα πολύ εύκολα, σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές», είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.