«Να τον πετσοκόψουμε και να βάλει μυαλό» - Τα πυρά του Τριαντάφυλλου κατά του Νίκου Μουτσινά

Όλες οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Να τον πετσοκόψουμε και να βάλει μυαλό» - Τα πυρά του Τριαντάφυλλου κατά του Νίκου Μουτσινά

Το βράδυ της Πέμπτης 23/6 ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά» και μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα, όπως άλλωστε συνηθίζει. Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής στάθηκε αρκετά στην «κόντρα» με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Τριαντάφυλλος έριξε πυρά κατά του Νίκου Μουτσινά

«Πάμε να κάνουμε εκπομπή μεσημεριανή να είμαστε απέναντι από τον Μουτσινά! Να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Όταν η παρουσιάστρια έδειξε την έκπληξη της για την ατάκα του καλεσμένου της, εκείνος επέμεινε… «Γιατί τον αγαπάς; Αυτός σε αγαπάει; Που το ξέρεις; Που το ξέρεις; Να, βλέπεις, αυτό το λάθος κάνεις! Και επειδή στο έχω πει, τι; Στο έχει αποδείξει με πράξεις; Ποια πράξη καλή σου έκανε o Νίκος Μουτσινάς που το απέδειξε;

Ήρθε σε μια εκπομπή στην οποία παρουσιάστρια είναι η Αννίτα Πάνια, την οποία θα την δει ο κόσμος, από την οποία θα κάνει διαφήμιση στον εαυτό του και από την οποία θα επωφεληθεί. Το θέμα είναι να κάνει κάτι που να μην το ξέρει ο κόσμος. Να κάνει κάτι από πίσω.

Εντάξει; Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες κράξε με στην εκπομπή σου… Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια», σχολίασε κυνικά ο Τριαντάφυλλος.

Προκαλεί τον Νίκο Μουτσινά ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρόσφατα ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη, παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 21/6. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε και για τον Νίκο Μουτσινά και το πόσο ενοχλήθηκε για όσα ανέφερε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του.

«Όταν έλειπα στη ζούγκλα δύο μήνες αυτός ο κύριος συνέχεια έλεγε άσχημα πράγματα κι ειρωνικά. Να τα έλεγε αλλά να σκεφτεί και λίγο ότι αφού είναι τόσο καλός άνθρωπος, υπάρχει πίσω μια μάνα, μια αδερφή, η γυναίκα μου και το σημαντικότερο ο γιος μου που είναι έξι χρονών και τα καταλαβαίνει όλα αγόρι μου» είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Αν θέλει και τον προκαλώ να κάνουμε ένα face to face live να μιλήσουμε και να δούμε λίγο. Να μας κρίνει ο κόσμος. Καλή η σάτιρα αλλά από ότι είδα και μου είπαν -επειδή είδα βιντεάκι και είπα τίποτα ένα χρόνο- υπήρχε πολλή κακία. Τα πιο πολλά ήταν κακία» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.