Βαρύ πένθος για τη Ρέα Τουτουνζή - «Θα μου λείψεις τόσο...»

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαρύ πένθος για τη Ρέα Τουτουνζή - «Θα μου λείψεις τόσο...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρέα Τουτουνζή θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Λίγο μετά το θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, έγινε γνωστή μία ακόμα θλιβερή είδηση. Η Ρέα Τουτουνζή στο μήνυμα που έστειλε στον μπαμπά της μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Η ίδια θέλησε να πει το αντίο της μέσα από μία κοινή φωτογραφία τους, στην οποία είναι χαμογελαστή και χαρούμενη.

Η ανάρτηση της Ρέας Τουτουνζή για τον θάνατο του πατέρα της

«Αντίο μπαμπάκα μου. Θα μου λείψεις πολύ. Είσαι και θα είσαι τα πάντα μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ρέα Τουτουνζή.

Ρέα Τουτουνζή θάνατος πατέρα

Ρέα Τουτουνζή πένθος

«Ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου»

Η Ρέα Τουτουντζή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα, το πρωί της Παρασκευής 15/4 και μίλησε για το μόντελινγκ, τον τρόπο που η ίδια βλέπει τον εαυτό της, για το διαζύγιό της, αλλά και για τον χαμό της μητέρας της.

Ανέφερε πως δεν περίμενε να ασχοληθεί ποτέ με τον χώρο του μόντελινγκ, καθώς πάντα ήταν αγοροκόριτσο και παρόλο που αναφέρει πως δεν την φλέρταραν οι άντρες έντονα, έφερε στο νου της ένα ακραίο περιστατικό από έναν θαυμαστή της.

Ο γάμος ήταν ένα δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή της, για το οποίο ενοχλούνταν στο παρελθόν όταν επρόκειτο να απαντήσει μετά τον χωρισμό της, όπως και η απώλεια της μητέρας της σε μικρή ηλικία και μιλώντας για την μητρότητα, τόνισε πως δεν θέλησε ποτέ να αποκτήσει εκείνη ένα παιδί.

«Μία φίλη της μητέρας μου, μου πρότεινε να δοκιμάσω για χαρτζιλίκι να κάνω μόντελινγκ, δεν το είχα στο μυαλό μου. Δεν περίμενα να βγω Σταρ Ελλάς. Στο σχολείο με θεωρούσαν ως τον φίλο τους τον Μπάμπη, ήμουν αγοροκόριτσο. Δε με φλέρταραν ποτέ, δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Ποτέ δεν έβλεπα τον εαυτό μου και έλεγα ‘φτου σου κοπελάρα μου’», επισήμανε η ίδια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω δεχθεί εργασιακό bullying από γυναίκα. Έχω βάρια δυσλεξία, έχω θέμα το πως θα αποστηθίσω τα λόγια», ενώ ανάφέρθηκε με χιούμορ και σε ένα σοκαριστικό περιστατικό με θαυμαστή της: «Ένας θαυμαστής μου, έλεγε ότι θα κάνει απεργία πείνας (σ.σ. αν δεν βγω μαζί του), δεν βγήκα, ελπίζω να ζει ακόμα».

Για το διαζύγιό της είπε: «Με το διαζύγιο είμαι πάρα πολύ καλά, ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου, ήμουν 10 χρονιά παντρεμένη. Δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας, δεν το έχω μέσα μου και θεωρώ είναι πιο τίμιο, γιατί κάποιους τους αναγκάζει η κοινωνία».

«Ήταν δύσκολο που στα 11 μου ‘έχασα’ τη μητέρα μου. Η ζωή μού πήρε τη μαμά άλλα μου έδωσε μία γιαγιά και φίλες. Δεν ξεπερνιέται ποτέ η απώλεια της μητέρας», εξέφρασε στο τέλος με μεγάλη συγκίνηση.