«Ετοιμάζω πολύ όμορφα πράγματα και...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά πρώτη φορά για το επαγγελματικό της μέλλον

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της παρουσιάστριας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ετοιμάζω πολύ όμορφα πράγματα και...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά πρώτη φορά για το επαγγελματικό της μέλλον

Είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, το οποίο έχουν κρίνει αρκετά σκληρά και έχει ακούσει πάρα πολλά στο δρόμο της παρουσίασης. Ο λόγος για την λαμπερή Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μέχρι στιγμής κρατά σιγή ιχθύος για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μιας και η εκπομπή της όπως ανακοινώθηκε πλησιάζει προς το τέλος της...

Η κάμερα του Happy Day της πέτυχε σε έξοδό της, και επόμενο ήταν να την "βομβαρδίσουν" με ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, και αν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία μέχρι στιγμής.

Οι αινιγματικές δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Ετοιμάζω πολύ όμορφα πράγματα και αυτό με κάνει και ανυπομονώ να κλείσει η τηλεοπτική σεζόν» δήλωσε η παρουσιάστρια. Ξέρω πού είμαι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τι θέλω. Διαβάζω πολλά πράγματα για εμένα που δεν ισχύουν» συνέχισε.»

Για τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στο Star: «Ακούστηκε ότι θα πάω στο Star, θα ακουστεί ότι θα πάω και σε άλλα. Δεν απαντάω ποτέ σε καμία τέτοια ερώτηση, δεν επηρεάζομαι από αυτά που γράφονται».

Ποιά πρόσωπα θέλει το STAR για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Αυλαία θα ρίξουν σε λίγο καιρό οι εκπομπές για τη φετινή σεζόν και πολλές από αυτές δεν έχουν πάρει ακόμα το πράσινο φως για του χρόνου. Μια από αυτές ήταν και το Breakfast at star με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά οι οποίοι ακόμα δεν έχουν «κλειδώσει» για την επόμενη σεζόν, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και ρήξη στην σχέση τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται πως θα πληροφορηθούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το φινάλε της εκπομπής τους, ωστόσο γίνονται συζητήσεις για αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, το STAR θα έχει νέα αρχισυντάκτρια που θα αναλάβει το στήσιμο των εκπομπών και εκτός από το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου που έχει ακουστεί για την πρωινή ζώνη του Star μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο -ο οποίος αρνήθηκε- υπάρχει και ένα νέο σενάριο.

Συγκεκριμένα, το κανάλι θέλει νέα ονόματα για την παρουσίαση του πρωινού και μάλιστα μπορεί να είναι ένα ζευγάρι που έχουμε γνωρίσει μέσα από ριάλιτι του καναλιού.

Τι ετοιμάζει το STAR για την πρωινή ζώνη του χρόνου