Άσπρισε σαν το πανί αλλά τα κατάφερε - Το επικό challenge του Μανώλη Κλωνάρη στο Night Out

Τα έχασε ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσπρισε σαν το πανί αλλά τα κατάφερε - Το επικό challenge του Μανώλη Κλωνάρη στο Night Out

Το βράδυ της Πέμπτης 24/6 ο Μανώλης Κλωνάρης βρέθηκε καλεσμένος στο Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε με ειλικρίνεια για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην «Γη της Ελιάς», την επιτυχημένη σειρά που πρωταγωνιστεί, την σχέση του με την Τζόυς Ευείδη, ενώ όταν ήρθε η ώρα έπαιξε ένα συγκλονιστικό challenge.

Άσπρισε σαν το πανί ο Μανώλης Κλωνάρης στο Night Out

Παρότι ο ηθοποιός δήλωσε ότι φοβάται τα ύψη, ο παρουσιαστής τον έβαλε να περπατήσει -με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προφανώς- σε τεντωμένο σκοινί σε μεγάλο υψόμετρο.

O ηθοποιός όπως είναι φυσικό έτρεμε, παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει μερικά βήματα έχοντας γίνει άσπρος σαν το πανί. Φαίνεται ότι η τόλμη όμως υπερνίκησε τον φόβο του.

Λίγα λόγια για τον Μανώλη Κλωνάρη

Ο Μανώλης Κλωνάρης είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Γκάμπυ (2015), Το σπίτι των επιθυμιών (2020), ΓΚΑΜΠΥ (Μείνατε ευαίσθητοι) (2016), Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας (2015).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η Γη της Ελιάς (2021).

Ο ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή του: «Γεννήθηκα και µεγάλωσα στη Ρόδο. Έχω µια µεγάλη οικογένεια: τρεις αδερφές και δυο γονείς, που µας υπεραγαπάνε. Οι συµπεριφορές των ανθρώπων ήταν κάτι που ένιωθα ότι µε αφορούσε από µικρό. Παρατηρούσα και έψαχνα γιατί κάποιος άνθρωπος παρουσιάζει µια συγκεκριµένη συµπεριφορά και ψυχολογία. Στο γυµνάσιο µπήκα στο θεατρικό εργαστήρι του σχολείου και ανεβάσαµε παραστάσεις. Έτσι, το «µικρόβιο» της υποκριτικής µπήκε για τα καλά µέσα µου».