Πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Η ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Ειδικά μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη και να γίνεται γνωστή σε όλη την Ευρώπη.

Πλέον λοιπόν, όλα τα τραγούδια της μετρούν εκατομμύρια προβολές σε όλες τις διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες, ενώ στο Youtube, μέσα σε λίγες ημέρες καταφέρνει να γίνεται trend. Στις συναυλίες της; Δεν πέφτει καρφίτσα κάτω - δείτε φωτογραφίες.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Όπως ανακοίνωσε χθες 23/6 η Ελένη Φουρέιρα μέσα από το προφίλ της στο Instagram, το κομμάτι της "Poli Ploki" που περίμεναν πως και πως οι θαυμαστές της να κυκλοφορήσει, συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο views.

Ελένη Φουρέιρα Poli Ploki Youtube

Ποια βραβεία κέρδισε η Φουρέιρα στα MAD VMA

Είναι αλήθεια πως την απονομή των Mad VMA 2022 θα τη θυμόμαστε για την άγρια συμπλοκή μεταξύ Snik και Light που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς, διακοπές αλλά και αποχωρήσεις καλλιτεχνών, όπως της Έλενας Παπαρίζου, που εκείνη την ώρα θα την βράβευαν για την Καλύτερη Μπαλάντα. Ωστόσο έχουμε να σας παρουσιάσουμε και αναλυτικά τους νικητές ανά κατηγορία παρ' ότι και ο ίδιος ο κόσμος δεν είχε τον ενθουσιασμό ης έναρξης μετά τα σκηνικά που έγιναν.

Υπενθυμίζεται πως μετά τα επεισόδια μεταξύ των δύο τράπερ και των αντρών της προσωπικής τους ασφάλειας, η παραγωγή των βραβείων και το mega εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις, όπου καταδίκασαν απερίφραστα τη βία και απέκλεισαν μάλιστα όσους ενεπλάκησαν στον καυγά από τους παρευρισκόμενους. Παρ όλα αυτά τόσο ο Light με μηνύματα που δημοσίευσε όσο και η Παλιοσπύρου, άφησαν αιχμές για τη στάση της παραγωγής και τον τρόπο που περιφρούρησε την τελετή.

Tα βραβεία καλύτερο urban/hip hop βίντεο και καλύτερο urban/hip hop track δεν απονεμήθηκαν μετά τα επεισόδια.