Η Μαρία Φαραντούρη απασφάλισε για τις εικόνες ντροπής στα Mad VMA - «Είδατε που φτάσανε;!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Μαρία Φαραντούρη απασφάλισε για τις εικόνες ντροπής στα Mad VMA - «Είδατε που φτάσανε;!»

Μία εκ των κορυφαίων ερμηνευτριών που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα, η Μαρία Φαραντούρη, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η οποία την πέτυχε σε έξοδό της. Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή την Παρασκευή 24/6, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε όταν ρωτήθηκε και στον άγριο καβγά ανάμεσα στον Light και τον Snik στα βραβεία MAD.

Οι δηλώσεις της Φαραντούρη για το σκηνικό

«Δεν είναι τραγουδιστές οι τράπερς, είναι απλές φωνές. Το κίνημα αυτό προήλθε από την Αμερική και είναι φυσικό να το μιμηθούν σε όλες τις χώρες. Αρκεί να λέγονται σωστά πράγματα. Τώρα να λένε πράγματα που τα παιδιά επηρεάζονται αρνητικά… Για σεξ, για γκόμενες… Τα θεωρώ… δεν το συζητάω», είπε αρχικά η Μαρία Φαραντούρη.

Κλείνοντας, η Μαρία Φαραντούρη τόνισε: «Είδατε που φτάσανε; Καβγαδίσανε, έπεσε ξύλο. Αυτά δεν είναι… Τι να κρίνεις τώρα;».

Η ειρωνική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον καυγά

Ο καυγάς του Light με τον Snik στα Mad VMAέγινε πρώτο θέμα συζήτησης από το βράδυ της Τετάρτης (22/6) και όχι άδικα αφού, οι δυο τράπερς δημιούργησαν ένα μεγάλο και άβολο σκηνικό σε μία διοργάνωση που αποτελεί γιορτή για τη μουσική. Θέση για τον καυγά θέλησε να πάρει φυσικά και η Έλενα Ακρίτα.

Η κορυφαία και καταξιωμένη δημοσιογράφος, ειρωνεύτηκε την όλη κατάσταση και μάλιστα έκανε και ένα λογοπαίγνιο με το βιβλίο της «Τα τάπερ της Αλίκης», κάνοντας λόγο για τα «Τράπερ της Αλίκης».

«Ξύλο στα Mad μεταξύ τράπερ. Τα τράπερ της Αλίκης», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα Mad VMA