«Λέγαμε ότι μάλλον μόνος του την έβαλε» - Η αποκάλυψη για την βομβιστική επίθεση στον Τράγκα 20 χρόνια μετά

«Ήταν σαν να φώναζε "θέλω να βρείτε την βόμβα"»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Λέγαμε ότι μάλλον μόνος του την έβαλε» - Η  αποκάλυψη για την βομβιστική επίθεση στον Τράγκα 20 χρόνια μετά

Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Τράγκας ήταν το βράδυ της Πέμπτης 23/6 στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ, και έγιναν πολύ σοβαρές και αποκαλυπτικές δηλώσεις για τη ζωή του αλλά και για άτομα που υπήρξαν στενοί συνεργάτες του, όπως η δημοσιογράφος που κατήγγειλε απίστευτο περιστατικό όπου την έβριζε παλαιότερα.

Μεταξύ άλλων, η Ηρώ Καριοφύλλη μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή αναφερόμενη στην βομβιστική απόπειρα που είχε σημειωθεί εναντίον του αείμνηστου δημοσιογράφου, το 1999, κάνοντας μεταξύ άλλων πολλές αποκαλύψεις για το συμβάν.

Η εξομολόγηση της Καριοφύλλη για την βομβιστική επίθεση

Ειδικότερα, η Ηρώ Καριοφύλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η βομβιστική επίθεση έχει μένει κάτι σαν αστικός μύθος μέχρι και σήμερα. Έχουν περάσει δύο δεκαετίες, έγινε τον Απρίλιο του 1999 και έγινε μύθος αστικός για πολλούς λόγους.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο έγινε, λόγω του ότι δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και λόγω του ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε πλάσει έναν μύθο φοβερό και τρομερό γύρω από την επίθεση που είχε γίνει σε βάρος του και αυτή ήταν μια υπόθεση πάρα πολύ σκοτεινή. Θα πρέπει να πω ότι στα δημοσιογραφικά γραφεία, σχεδόν από την πρώτη στιγμή, λέγαμε ότι μάλλον μόνος την έβαλε την βόμβα».

«Η βόμβα είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα αρκουδάκι και δεν υπάρχει άλλη τέτοιου είδους βομβιστική επίθεση στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Δεν ήταν μικρό αρκουδάκι, αλλά ένας μεγάλος λούτρινος αρκούδος. Δεν ξέρω ποιος έξυπνος πήγε και έβαλε έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ήταν σαν να φώναζε «θέλω να βρείτε την βόμβα» και… την βρήκαν όντως την βόμβα! Την βρήκε ο άνθρωπος που ήταν υπάλληλος στο προσωπικό της ασφάλειας του και είχε πάει η αστυνομία για να την εξουδετερώσει».

«Μετά ο ίδιος, ενώ είχε γίνει κανονικά έρευνα από την αστυνομία και μάλιστα η αντιτρομοκρατική την είχε κάνει, στις εκπομπές τις ραδιοφωνικές και τις τηλεοπτικές είχε μπλέξει για αυτή την υπόθεση κόσμο και ντουνιά» συμπλήρωσε η γνωστή δημοσιογράφος στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης.

Αυτή είναι η περιουσία του - Η αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Μαρίας Καρρά

Μπορεί να έχει φύγει από την ζωή εδώ και αρκετούς μήνες, όμως το θέμα της περιουσίας του ακόμα δεν έχει διατεθεί. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις έχουν δεσμευτεί τόσο όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, όσο και τα χρήματα που διέθετε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς (δείτε εδώ πως φοροδιέφευγε ο δημοσιογράφος).

Ο δικηγόρος της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς μίλησε αναλυτικότερα για την υπόθεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, τονίζοντας πως οι κατηγορίες για την πελάτη του είναι αρκετά αόριστες.

«Η Μαρία Καρρά κατηγορείται για εκβίαση, απάτη, απιστία και νομιμοποιήσεις μαύρου χρήματος. Αναγράφονται έτσι χωρίς να αποδεικνύεται κάτι για όλα τα παραπάνω.

Χωρίς να εισφέρεται μία πράξη, είναι αόριστα», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά για τις κατηγορίες που της αποδίδουν οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Όσο για το συνολικό ποσό της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, ο Θεόδωρος Μαντάς ανέφερε: «Το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα και της συζύγου του ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ. Βιάζομαι να πω ότι δεν είναι μικρό το ποσό αλλά διαφέρει πάρα πολύ από τα ποσά των 100 -140 εκατομμυρίων που έχουμε όλοι ακούσει τις τελευταίες μέρες ως δήθεν περιουσία του εκλιπόντος.

Τράγκας - Σύζυγος