Πολλοί οι μνηστήρες για την Φαίη Σκορδά - Η Γκαγκάκη αποκαλύπτει για την πρόταση από το OPEN

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολλοί οι μνηστήρες για την Φαίη Σκορδά - Η Γκαγκάκη αποκαλύπτει για την πρόταση από το OPEN

Η τηλεοπτική σεζόν σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της και ακόμα η Φαίη Σκορδά δεν έχει ανανεώσει με το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ πολλά λέγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον. Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής 24/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε ένα νέο ρεπορτάζ για το μέλλον της συναδέλφου της.

Όλα αυτά σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη από τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας στο Open απάντησε στις φήμες που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να εγκαταλείπει τον ANT1 για το OPEN.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη για το μέλλον της Φαίης Σκορδά

Η διευθύντρια διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στο τραπέζι από πλευράς του καναλιού και ότι πρόκειται απλώς για φήμες.

«Το διαψεύδουμε και επίσημα είπε. Το ίδιο έκανε και στην περίπτωση της Κατερίνας Καραβάτου, εξήγησε πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα διεκδίκησής της.

Πως ήταν η Φαίη Σκορδά πολύ πριν γίνει γνωστή στην τηλεόραση

Η Φαίη Σκορδά από την αρχή της καριέρας της έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που είχε αποκαλυφθεί η σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα. Μέχρι και τους γονείς της αποφεύγει να του δείχνει δημόσια. Χθες όμως, Κυριακή 19/6 με αφορμή την γιορτή του πατέρα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια θέλοντας να ευχηθεί στον μπαμπά της, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά, πολύ πριν γίνει γνωστή η ίδια στην τηλεόραση και μάλλον πριν τελειώσει το σχολείο, καθώς φαίνεται πως ακόμη είναι μαθήτρια.

Πριν αποφασίσει να γίνει ξανθά η Φαίη Σκορδά, ήταν μαυρομάλλα και πραγματικά ήταν αγνώριστη.

Φαίη Σκορδά μπαμπάς